That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, Trailer

Plants vs. Zombies™ Garden Warfare: beschikbaar op 27 juni 2014!

PopCap Games, een divisie van Electronic Arts Inc, heeft vandaag aangekondigd dat Plants vs. Zombies™ Garden Warfare vanaf 27 juni 2014 beschikbaar zal zijn op Origin en andere verkooppunten van PC games.

Het spel wordt omschreven als “een leuke, verfrissende en familievriendelijke toevoeging op de bestaande multiplayer shooter”. Plants vs Zombies Garden Warfare is een best-in-class multiplayer third-person shooter, met daarin al het plezier en de humor van de razend populaire Plants vs Zombies franchise. Sinds de lancering eerder dit jaar op de Xbox One en Xbox 360, heeft Plants vs Zombies Garden Warfare wereldwijde aandacht getrokken van critici en fans prijzen het spel als een onconventionele shooter met een feilloze mix van humor.

1389302060082

In Plants vs Zombies Garden Warfare, kiezen spelers een kant die zich zal uitten in losbandige gevechten tegen hun plant of zombie tegenstanders met behulp van een arsenaal aan waanzinnige wapens. De favoriete geliefde personages uit de franchise, zoals Sunflower en Chomper, zijn ook in dit deel weer aanwezig. Als kers op de taart, is er ook een nieuwe cast van maffe personages zoals Ice Cactus en de Marine Biologist toegevoegd.

1389302063681

Plants vs Zombies Garden Warfare beschikt over vier verschillende gameplay modes, waaronder een 12 versus 12 competitieve multiplayer genaamd “Gardens & Graveyards” en”Team Vanquish“, maar ook 8 versus 8 ”Gnome Bomb” . Als je liever een co-op gameplay van vier spelers speelt, dan is er de coöperatieve modus genaamd “Garden Ops ” beschikbaar.

Plants vs Zombies Garden Warfare voor de PC zal ook alle content van de Garden Variety Pack & Zomboss Down bevatten. Daarnaast komt het spel met een Wild West thema-update met acht nieuwe speelbare personagesmeer dan 200 wilde aanpassingen en een Cactus Canyon kaart.

Vanaf vandaag kunnen spelers ook de Origin Digital Deluxe editie pre-orderen, die twee Booster Packs, in-game munten en een exclusief character customization pakket bevat .

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE