Home Gaming Plants vs. Zombies Garden Warfare 2-update met gigantische spelersevenementen en beloningen in Trouble in Zombopolis: Part Two

Plants vs. Zombies Garden Warfare 2-update met gigantische spelersevenementen en beloningen in Trouble in Zombopolis: Part Two

by Mark van Truijen

Het wordt spannend in de volgende gratis* content-update van Plants vs. Zombies Garden Warfare 2. Vandaag heeft PopCap Vancouver Trouble in Zombopolis: Part Two aangekondigd. Het is een geheel nieuwe update met gigantische community-uitdagingen en flinke beloningen, time-trials met leveringsuitdagingen, en aangepaste personage-balans en verbeteringen voor alle spelers op Xbox One, PlayStation®4 en Origin™ voor de pc.

Community-uitdagingen zijn een geheel nieuwe manier voor planten en zombies om samen te werken en in-game uitdagingen aan te gaan voor flinke beloningen – van munten tot stickerpakketten, en zelfs exclusieve voorwerpen. Spelers kunnen de in-game Progress-o-meter (voortgangsmeter) bezoeken. Het is een mysterieus apparaat dat zich bij de Town Hall bevindt. Je kunt ermee zien of je beloningen verdient, in real-time de voortgang van de hele community zien, en een community-schatkist openen zodra een doel is behaald.

Alle uitdagingen, prijsinformatie, en de status van de Progress-o-meter zijn ook te vinden op de officiële PvZGW2 Community Challenge-website, waar spelers de voortgang van doelen en beloningen kunnen bijhouden.

Naast community-uitdagingen heeft Trouble in Zombopolis: Part Two ook nieuwe tijdsgebonden leveringsuitdagingen. Spelers besturen de Rocket Chomper of de Delivery Goat in een race tegen de tijd vol platforms en hete bezorgingen.

Verder bevat Trouble in Zombopolis: Part Two ook aanpassingen en verbeteringen aan de balans van personages. Bekijk de blog-post van Trouble in Zombopolis: Part Two voor details over de balans-updates en verbeteringen.

Trouble in Zombopolis: Part Two is nu gratis te verkrijgen voor alle spelers van Plants vs. Zombies Garden Warfare 2.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x