Home Gaming Planet Zoo: Grasslands Animal Pack aangekondigd

Planet Zoo: Grasslands Animal Pack aangekondigd

by Jos Vis

Frontier Developments heeft vandaag een gloednieuwe uitbreiding aangekondigd voor de ultieme dierentuinsimulatie, Planet Zoo. Spelers kunnen een overvloed aan fascinerende dieren in het wild uit steppen, vlaktes en prairies over de hele wereld verwelkomen met Planet Zoo: Grasslands Animal Pack, dat op 13 december 2022 via Steam op pc aankomt.

Planet Zoo: Grasslands Animal Pack voegt acht unieke nieuwe diersoorten toe aan het spel. Introductie van het negenbandgordeldier, met zijn buitengewone pantser; de manenwolf, met zijn indrukwekkend lange benen; de nieuwsgierige emoe, met zijn herkenbare grijze verenkleed; de behendige en ongrijpbare Caracal; de waakzame Roodhalswallaby; de aasetende gestreepte hyena; en de opvallende Blauwe Wildebeest.

Bovendien kunnen dierenverzorgers kiezen uit een verbluffend assortiment van vijf kleurrijke vlindersoorten om hun Walkthrough Exhibit te bevolken, waaronder Cloudless Sulphur, European Peacock, Menelaus Blue Morpho, Monarch en Old World Swallowtail. Deze vliegende insecten kunnen bij elkaar worden gehouden als Planet Zoo’s allereerste interspecies-compatibele tentoonstellingsdieren.

Nieuwe animaties, zoals het gladstrijken en snuffelen van het Negenbandgordeldier, het stuiteren van de slappe oren van de Caracal terwijl hij door het gras sluipt, en de speelse interacties van de jonge Roodhalswallaby, zullen zelfs de meest veeleisende dierentuingasten zeker vermaken. .

Dierenverzorgers kunnen ook hun managementvaardigheden testen dankzij een boeiend nieuw carrièrescenario dat zich afspeelt in de pittoreske graslanden van Argentinië. Spelers helpen de rijke socialite Tiffany Summers – die ook in het recente Twilight Pack-scenario speelde – om haar vergunning voor het houden van een dierentuin te verdienen. Ze leren meer over de belangrijke rol van dierenverzorging en -behoud terwijl ze eraan werken om de diverse bewoners van haar landhuis te verhuizen naar een geschikter nieuw huis.

Naast het pakket zullen spelers ook genieten van een gratis update van het basisspel, die een reeks extra’s, verbeteringen en levenskwaliteit-updates met zich meebrengt, waaronder geheel nieuwe Guided Zoo Tours. Perfect voor het maximaliseren van zowel gasttevredenheid als winst, dierenverzorgers kunnen hun tourschema’s bepalen, dierenpraatjes balanceren met pauzes om gasten opgeleid en energiek te houden. Een nieuwe Heatmap-tool geeft de zichtbaarheid van gasten weer voor elke habitat, terwijl een nieuwe terreinoptie in Sandbox-modus een ideale set-up biedt voor beginnende bouwers om diorama’s voor hun favoriete dieren vast te leggen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: