Home Gaming PGA TOUR 2K23 Clubhouse Pass Seizoen 4 Details onthuld

PGA TOUR 2K23 Clubhouse Pass Seizoen 4 Details onthuld

by Jos Vis

Vandaag heeft 2K details onthuld van Clubhouse Pass seizoen 4, dat op vrijdag 9 juni van start gaat, evenals de komst van de gedecoreerde pro Nelly Korda later deze zomer in PGA TOUR 2K23.

Met een geheel nieuwe beloningsladder die spelers kunnen beklimmen terwijl ze naar de top van het klassement gaan, nieuwe dagelijkse en wekelijkse evenementen, plus een speciaal Topgolf-evenement, biedt Clubhouse Pass seizoen 4 10 weken aan uitdagende content en uitrusting van Titleist en FootJoy, inclusief Pro V1-ballen, kleding en meer. Vanaf maandag 26 juni is Topgolf van PGA TOUR 2K23 de gastheer van het “Come Play Around”-evenement, waar spelers deelnemen aan in totaal 50.000 ronden en samenwerken door een collectieve score op te tellen. Twee weken lang speelt de hele PGA TOUR 2K23-community om in-game-beloningen en een real-life Topgolf-beloning te verdienen door scores te combineren tot een algemeen totaal.

Naast de opwinding van Clubhouse Pass Seizoen 4, stapt de nieuwe speelbare pro en Olympisch gouden medaillewinnaar Nelly Korda op 7 juli in de tee box in PGA TOUR 2K23. De in Florida geboren en meervoudig kampioen sluit zich aan bij onder meer Tiger Woods, Matthew Fitzpatrick , Jon Rahm, Lydia Ko, Tony Finau, Brooke Henderson en Xander Schaeffele, evenals beroemde gasten waaronder Michael Jordan, Stephen Curry en John Cena op de in-game selectie. Aangezien Korda van 7 tot 9 juli deelneemt aan Pebble Beach Golf Links, kunnen spelers in haar schoenen stappen en het opnemen tegen een virtueel Pebble Beach in PGA TOUR 2K23.

Golffans kennen de traditie van het uitreiken van kleurrijke jassen aan toernooiwinnaars, maar de 2K Red Jacket is de enige die kan worden gewonnen en gedragen tijdens een virtuele ronde met vrienden in PGA TOUR 2K23. Van 15 juni tot en met 18 juni 2023 kunnen spelers meedoen aan het nieuwe Red Jacket Society-evenement op de Pinehurst No. 2-baan om het felbegeerde kledingstuk en online opscheppen te verdienen.

PGA TOUR 2K23 vierde onlangs het bereiken van een mijlpaal van 100.000 leden in de officiële PGA TOUR 2K23 Online Society en is momenteel te koop voor 65% korting op Standard Edition op PS5 en Xbox Series X|S, 67% korting op Standard Edition op PS4 en Xbox One, en 50% korting op Tiger Woods Edition op PlayStation- en Xbox-platforms. Binnenkort komt er meer nieuwe content, waaronder extra speelbare pro’s.

PGA TOUR 2K23 Deluxe Edition, Tiger Woods Edition en Standard Edition zijn nu beschikbaar voor Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 (PS5), PlayStation 4 (PS4) en Steam.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: