Home GamingAndroid Persona 3 Remake, Jet Set Radio Reboot beelden zijn mogelijk gelekt

Persona 3 Remake, Jet Set Radio Reboot beelden zijn mogelijk gelekt

by Mark van Truijen

Het lijkt erop dat de geruchtenmolen op gang komt rond twee grote games die naar verluidt in ontwikkeling zijn bij Sega-studio’s. Een remake van Persona 3 en een nieuwe Jet Set Radio-game zouden allebei eerder zijn genoemd als in ontwikkeling zijnde games, en er lijkt onlangs nieuw beeldmateriaal van beide games online te zijn verschenen. Bekijk het hieronder, met dank aan @AVtoGAMEnoYAMI op Twitter.

Het onderstaande beeldmateriaal zou afkomstig zijn van een interne reel die bij Sega werd getoond om in ontwikkeling zijnde games in 2021 te laten zien, en bevat ook fragmenten van beeldmateriaal van Sonic Frontiers, dat nu uit is. Interessant genoeg laat het Sonic Frontiers-beeldmateriaal de vijand op het scherm zien die een andere bewegingsset gebruikt dan die in het spel.

Bovendien lijkt het potentieel domein van de vermeende Persona 3-remake ook te zijn ontdekt – het is p3re.jp en het lijkt geregistreerd te zijn bij dezelfde domeinprovider als p5r.jp, dat natuurlijk het domein is voor Persona 5 Royal. Ondertussen heeft Gematsu in zijn eigen verslaggeving verklaard dat hoewel het dit recente uitgelekte beeldmateriaal niet kan verifiëren, het kan bevestigen dat een Persona 3-remake al “enkele jaren” in ontwikkeling is bij Atlus.

Zoals eerder vermeld, is dit niet de eerste keer dat we iets horen over deze twee geruchten. Eerder dit jaar beweerden lekken dat Atlus werkte aan een volwaardige remake van Persona 3 en dat deze deze zomer zou worden onthuld. Vorig jaar werd ook gemeld dat Sega werkte aan een “grootschalige” reboot van Jet Set Radio, mogelijk met live service-elementen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: