Home Gaming Pearl Abyss viert 10-jarig jubileum van Black Desert Online met spectaculaire aankondigingen op Heidel Ball

Pearl Abyss viert 10-jarig jubileum van Black Desert Online met spectaculaire aankondigingen op Heidel Ball

by Sven

De Koreaanse ontwikkelaar en uitgever Pearl Abyss hield zijn jaarlijkse Heidel Ball vanuit de middeleeuwse Franse kasteelstad die de Heidel-regio in de MMORPG Black Desert Online inspireerde. Dit evenement bracht een overvloed aan contentaankondigingen, omarmde de groeiende wereldwijde gemeenschap en blies nieuw leven in de vlaggenschiptitel Black Desert Online en Black Desert Console-games ter viering van het 10-jarig jubileum op pc.

Hoogtepunten van het Heidel Ball evenement

In het pittoreske decor van het 12e-eeuwse kasteel Château de Beynac, livestreamde Executive Producer Jaehee Kim en zijn team een content roadmap voor de zomer en herfst van dit jaar.

Nieuwe klasse “Dosa”

Pearl Abyss kondigde de nieuwe mannelijke klasse, Dosa, aan met een indrukwekkende trailer. Dosa, de 28e klasse, is vanaf 3 juli speelbaar op pc. Hij hanteert een gigantisch zwaard, de “Hwando”, en een rookpijp genaamd Gombangdae waarmee hij vijanden kan misleiden en geestelijke vechters kan oproepen om hen te overweldigen.

Uitbreiding “Land of the Morning Light: Seoul”

Tijdens het evenement werden nieuwe details onthuld over de uitbreiding Land of the Morning Light: Seoul. Deze uitbreiding bevat acht nieuwe verhalen gebaseerd op Koreaanse volksverhalen, meer dan 6.000 regels volledig ingesproken dialoog en meer dan 40 cutscenes. Spelers kunnen ook de gereconstrueerde Gyeongbokgung-paleis verkennen en een nieuw “Paleisbeheer”-systeem gebruiken voor het beheren van productiebronnen.

Nieuwe Hardcore PvP-servers

Voor de veteranen onder de PvP-spelers worden exclusieve Hardcore Servers geïntroduceerd. Deze servers vereisen dat personages vanaf level 60 beginnen en de uitdaging aangaan om te overleven met minimale sterfgevallen om exclusieve beloningen te verdienen.

Revamp van de Jordine Saga

De populaire verhaallijn van Jordine wordt volledig vernieuwd met volledige stemacteurs, boeiendere cutscenes en gameplay. Deze nieuwe saga wordt op 26 juni uitgebracht voor alle regio’s en op 10 juli voor consoles.

Nieuwe PlayStation 5-versie

Voor het eerst toonde Pearl Abyss een trailer die de huidige PlayStation 4-beelden vergelijkt met de aankomende native PlayStation 5-build. De PS5-versie zal verbeterde details, volumetrische belichting, snellere laadtijden en hogere frame rates bevatten, met een geplande indientermijn voor Sony-certificering in december.

Feestelijke beloningen

Ter viering van het 10-jarig jubileum van Black Desert en het succesvolle Heidel Ball, heeft Pearl Abyss speciale loginbeloningen voorbereid. Deze omvatten twee J’s Hammer of Loyalty, een “Choose your 10 Years Outfit Box”, Advice of Valks (+150), Mythical Censer en meer.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x