Home Gaming ‘Peaky Blinders: The King’s Ransom’ naar Meta Quest 2 en PICO 4 op 9 maart 2023

‘Peaky Blinders: The King’s Ransom’ naar Meta Quest 2 en PICO 4 op 9 maart 2023

by Jos Vis

Maze Theory is verheugd om haar aanstaande VR verhalende avonturengame Peaky Blinders: The King’s Ransom aan te kondigen die op donderdag 9 maart 2023 wordt gelanceerd op Meta Quest 2 en PICO 4.

Het nieuws komt terwijl de studio gisteravond het deksel van de nieuwste bioscooptrailer van de game opende tijdens de 40e Golden Joystick Awards in Londen, waarbij de videospot licht werpt op het debuut van de wereldberoemde tv-serie op VR, evenals de talenten van de sterren van de show, Cillian Murphy en Paul Anderson, spelen opnieuw hun rol als de broers Thomas en Arthur Shelby.

“De klok tikt en de lancering van Peaky Blinders’ tv-serie debuut op VR komt snel dichterbij”, zegt Tim Jones, Game Director bij Maze Theory. “Voor fans van actie-avontuur en misdaaddrama stelt Peaky Blinders: The King’s Ransom spelers in staat om de ruige straten van het Birmingham van de jaren 1920 te verkennen in een authentieke Peaky Blinders virtual reality-ervaring, geïnspireerd op de populaire tv-dramaserie. We denken dat deze nieuwe trailer spelers een opwindende glimp zal geven van wat er in maart gaat komen”.

Geïnspireerd door het BAFTA-winnende drama Peaky Blinders: The King’s Ransom is een origineel verhaal geschreven in samenwerking met de producer en merkeigenaar van Peaky Blinders, Caryn Mandabach Productions, en met de bedenker en schrijver van de serie Steven Knight. Het spel is gemaakt in samenwerking met de distributeur, Banijay.

Gebouwd in Unity, Peaky Blinders: The King’s Ransom wordt gelanceerd op Meta Quest 2 en PICO 4 (in alle markten waar PICO beschikbaar is, inclusief Europa, Zuidoost-Azië, Japan en Korea) op donderdag 9 maart 2023.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: