That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS4, Xbox One

PayPal nieuwe partner Rainbow Six Pro League en Majors

PayPal is de nieuwe officiële betalingsplatform-partner voor Ubisofts Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League en Majors. De partnership illustreert het groeiende bereik en relevantie van Tom Clancy’s Rainbow Six esports en loopt wereldwijd van deze maand tot en met november 2019. PayPal sluit zich aan bij de bestaande partners Lenovo Legion™ en HyperX®.

Ook HyperX, de gamedivisie van Kingston® Technology Company, Inc., verlengt en versterkt de partnership met de Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League en Majors. HyperX is de exclusieve partner voor onder andere muizen en toetsenborden van deze maand tot augustus 2019. Zowel de partnerschip met PayPal als die met HyperX omvatten Pro League Season 9 en 10, de Six Invitational 2019 en de tweede editie van de Six Majors in de zomer van 2019.

De Tom Clancy’s Rainbow Six Siege community bestaat inmiddels uit meer dan 40 miljoen spelers. Esports speelt een belangrijke rol in de blijvende ondersteuning van de game en het in hoog tempo groeiende aantal spelers. Tijdens de Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League Season 8 Finals komen meer dan 8000 fans samen in het Olympisch Park in Rio de Janeiro, Brazilië. Op 17 en 18 november strijden de 8 beste teams ter wereld daar om een prijzenpot van $275.000.

Voor meer informatie over Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League, bezoek rainbow6.com/esports.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC, onder meer in de Ubisoft Store.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE