Home Gaming PAX West 2019 Stronghold: Warlords Trailer

PAX West 2019 Stronghold: Warlords Trailer

by Jos Vis

Firefly Studios heeft hun eerste volledige gameplay-trailer uitgebracht voor Stronghold: Warlords. Deze nieuwe trailer, rechtstreeks overgenomen uit hun speelbare demo van PAX West 2019, verwijst naar de kracht en diepgang van het nieuwe ‘Warlords’ -systeem en pronkt ook met alle nieuwe door kruit aangedreven brandstofuitrusting en kasteelvallen:

“Warlords heeft een lange weg afgelegd sinds onze onthulling van E3”, aldus Nick Tannahill, marketingdirecteur bij Firefly Studios. “We hebben aandacht besteed aan feedback van fans en hebben een aantal grafische verbeteringen aangebracht, naast het toevoegen van nieuwe eenheden en belegeringswapens. We hebben ook het uiterlijk van het Warlords-systeem verbeterd, dat volledig speelbaar is op PAX West ”.

In Stronghold: Warlords wordt bepaald door spelers die zich effectief richten op en rekruteren van krijgsheren in elke missie of map. Door op het juiste moment specifieke krijgsheren te werven, kunnen spelers zichzelf extra middelen sturen, hun leger buffen, belegeringen uit Warlord-kastelen lanceren of zelfs samenwerken voor een tangaanval! Door krachtigere kastelen, legers en vaardigheden te ontgrendelen, heeft elke krijgsheer het potentieel om de strijdstroom te onderbreken en het tij in jouw voordeel te keren.

Het beschermen van je bolwerk is nog nooit zo belangrijk geweest met aanvallen op meerdere fronten van vijandelijke personages en krijgsheren. Spelers moeten nieuwe kruitwapens, eenheden en kasteelverdediging gebruiken om hun vooruitgang af te weren, terwijl AI-personages spelers werven en belegeren die worden ondersteund door hun eigen set krachtige krijgsheren. De rakettoren, de kruitval, de vuurlans, de vuuroxen en meer zullen van onschatbare waarde zijn voor de volgende keer dat je wordt belegerd en in een hoek wordt geduwd. Onthoud dat krijgsheren altijd aan je zijde kunnen worden geslingerd. Bouw voldoende diplomatiepunten op, vorm de juiste allianties en je kunt het slagveld veroveren zonder een enkel zwaard op te steken.

Gepland voor release op pc in 2020, kunnen spelers meer informatie vinden over Stronghold: Warlords door de officiële website van de game te bezoeken op www.StrongholdWarlords.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d