Home Gaming Path of Exile: Affliction aangekondigd, de game komt op 8 december uit

Path of Exile: Affliction aangekondigd, de game komt op 8 december uit

by Mark van Truijen

Grinding Gear Games heeft de naam van de volgende uitbreiding en Challenge League voor Path of Exile – Affliction onthuld. Het wordt gelanceerd op 8 december om 11 uur PST voor PC en op 13 december voor Xbox en PlayStation. Bekijk de aankondigingstrailer hieronder, maar wees gewaarschuwd voor de aanwezigheid van griezelige kruipers.

Een onthullingsstream is gepland voor 30 november, 12:30 PM PST, waarin de nieuwe content wordt getoond. Zoals gebruikelijk zal studio mede-oprichter en algemeen directeur Chris Wilson deelnemen aan een live Q&A sessie met ZiggyD. Hij wordt vergezeld door programmeur en mede-oprichter Jonathan Rogers en Mark Roberts, regisseur van Path of Exile 2.

De teaser geeft niet veel prijs, maar spelers kunnen waarschijnlijk nieuwe beloningen, Uniques, balanswijzigingen (hopelijk meer dan in vorige leagues), een nieuwe league-mechanic en end-game activiteit, en verdere toevoegingen aan de Atlas verwachten. Misschien zien we ook eerdere league-mechanics toegevoegd aan de Standard League. Blijf op de hoogte voor meer details in de onthullingsstream.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: