Home Gaming Paramount Television en Anonymous Content nemen optie op rechten van een van de bestverkochte games van EA: BattlefieldParamount Television en Anonymous Content nemen optie op rechten van een van de bestverkochte games van EA: Battlefield

Paramount Television en Anonymous Content nemen optie op rechten van een van de bestverkochte games van EA: BattlefieldParamount Television en Anonymous Content nemen optie op rechten van een van de bestverkochte games van EA: Battlefield

by Mark van Truijen

Paramount Television en Anonymous Content hebben een optie genomen op de rechten van een van de meest succesvolle en dynamische videogames: Battlefield™ van DICE, een studio van Electronic Arts Inc. Michael Sugar, winnaar van een Academy Award in 2016, en Ashley Zalta van Anonymous Content worden de uitvoerende producenten.

De Battlefield-serie, door critici consistent geprezen vanwege de toonaangevende multiplayer-gameplay, wordt algemeen beschouwd als de beste ervaring van totale oorlog te land, ter zee en in de lucht. De bekroonde Battlefield-franchise heeft sinds haar debuut in 2002 al meer dan 60 miljoen spelers bijeengebracht, en de catalogustitels van de franchise kunnen nog steeds bogen op een zeer betrokken doelgroep.

“Paramount TV zoekt actief naar smart content uit alle sectors die doelgroepen aanspreekt en zich laat vertalen naar een boeiende programmering”, aldus Amy Powell, President, Paramount TV. “EA’s Battlefield heeft een ongelooflijk dynamisch verhaal en een trouwe schare fans, wat ons in staat stelt spannende, nieuwe en unieke content op het kleine scherm te brengen.” Wij kijken uit naar onze samenwerking met EA en Anonymous Content en willen Michael Sugar hartelijk bedanken voor zijn volharding om dit spannende project mogelijk te maken.”

Battlefield heeft een enorme enthousiaste schare fans, waardoor dit een zeer gewilde IP is voor long-form bewerking”, aldus Michael Sugar, partner, Anonymous Content. “Samen met EA en Paramount TV ontwikkelen we de tv-serie Battlefield met de robuuste verhaalvertelling die van het spel al bijna vijftien jaar zo’n enorm succes heeft gemaakt.”

Battlefield is een van de meest geliefde intellectuele eigendommen bij onze spelers”, aldus Patrick Söderlund, Executive Vice President, EA. “Wij vinden het geweldig dat Anonymous Content en Paramount TV fans willen laten kennismaken met Battlefield via een nieuw medium.”

Battlefield zet de samenwerking tussen Anonymous Content en Paramount TV voort. De bedrijven hebben de eerste optie op scripts van televisieprogramma’s voor broadcastdoelgroepen, (premium) kabeldoelgroepen en online doelgroepen. Dit wordt de eerste kennismaking van de organisatie met content op basis van een gamefranchise.

“Michaels carrière spreekt voor zich”, aldus Patrick O’Brien, Vice President van EA Entertainment. “Ook vanwege zijn passie voor Battlefield kunnen we ons voor dit project geen beter team voorstellen dan Anonymous Content en Paramount.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x