Home Gaming Paradox Interactive laat Green Planet Expansion zien voor Surviving Mars

Paradox Interactive laat Green Planet Expansion zien voor Surviving Mars

by Jos Vis

Paradox Interactive en Haemimont Games onthulden vandaag Surviving Mars: Green Planet, de tweede grote uitbreiding voor hun survival-managementspel Surviving Mars. De Green Planet-uitbreiding geeft spelers de mogelijkheid om de Red Planet groen te maken met terraforming-elementen, naast tal van andere verbeteringen aan de kern gameplay-ervaring die nieuwe lagen van strategische overlevingsdiepte naar Surviving Mars brengen.

De Green Planet-uitbreiding bevat een breed scala aan gameplay-functies die de manier waarop spelers het leven op de rode planeet benaderen, zal veranderen. Spelers kunnen bijvoorbeeld vegetatie zaaien over het oppervlak om Mars een ademende atmosfeer te geven en landschapsgereedschappen gebruiken om het land vorm te geven om in hun behoeften te voorzien. Green Planet gaat door met de ondersteuning van Haemimont Games en Paradox Interactive voor Surviving Mars en hun inzet om de spelervaring voor alle spelers te verbeteren, inclusief een gratis update die naast de betaalde uitbreiding van start gaat.

“Terraforming van Mars is iets dat gamers en de menselijke lang geboeid heeft voor zo lang als we ons kunnen herinneren”, zei Gabriel Dobrev, CEO van Haemimont Games. “Terraforming is de meest gevraagde functie van onze community sinds Surviving Mars vorig jaar werd uitgebracht en we zijn verheugd dat we het eindelijk kunnen delen met de Green Planet-uitbreiding.”

Surviving Mars: Green Planet komt dit jaar nog naar PC, Xbox One en PlayStation 4.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: