Home GamingAndroid Pak Je Rugzak Maar, Want We Gaan Terug Naar School in TEPPEN’s “いくぜ青春!熱血学園 Schoolyard Royale

Pak Je Rugzak Maar, Want We Gaan Terug Naar School in TEPPEN’s “いくぜ青春!熱血学園 Schoolyard Royale

by Sven

Wie had gedacht dat terug naar school gaan zo spannend kon zijn? TEPPEN tilt de schoolervaring naar een hoger niveau met de lancering van de “いくぜ青春!熱血学園 Schoolyard Royale” kaartuitbreiding. Stel je voor: je vecht niet alleen voor goede cijfers, maar ook voor de prestigieuze titel van Bancho Boss. En alsof dat nog niet genoeg is, maken de personages uit de energieke vechtspelserie Rival Schools hun debuut, terwijl Capcom-favorieten uit series zoals Street Fighter, Darkstalkers en Mega Man X verschijnen in gloednieuwe schooloutfits.

Bekijk zeker de trailer van “いくぜ青春!熱血学園 Schoolyard Royale” om in de stemming te komen.

Goed nieuws voor PC-gamers: TEPPEN is nu ook beschikbaar op Google Play Games (Beta), wat betekent dat je het spel voor het eerst op Windows PC kunt spelen.

Wie Wordt De Nieuwe Schoolbaas?

Nekketsu High is de droom van elke student die het leven op zijn eigen manier wil leven. Ondanks dat de zorgeloze Sasquatch uit Darkstalkers de rector is, wordt de ware leider van de campus bepaald door de studenten zelf. Deze titel van “Bancho Boss” komt vrij nu Daigo Kazama van Rival Schools is afgestudeerd. Vier ambitieuze kandidaten strijden om zijn opvolger te worden: Batsu Ichimonji (Rival Schools) vecht voor vriendschap, Cammy (Street Fighter) verdedigt moralen, Morrigan Aensland (Darkstalkers) staat voor verlangen, en Sigma (Mega Man X) duelleert voor macht.

Nieuwe Kaarten Om Te Verzamelen

Maak je klaar voor een felle strijd om de troon van Bancho Boss met kaarten zoals de Rode kaart “Blazing Buddy Batsu”, de Groene kaart “The Moral Warrior Cammy”, de Paarse kaart “Desire Manifest Morrigan”, en de Zwarte kaart “Hardcore Leader Sigma”. Hier is een voorproefje van de Rode kaart Blazing Buddy Batsu:

  • Type: Eenheid
  • Stam: Mens
  • Aanval: 1
  • HP: 5
  • MP: 4
  • Effecten: Vernietigd door Schade-effect: Krijg +1/+1 en <Combo>.
  • <Quest>: Je Held gebruikt een Held Kunst.
  • Lv. 2: Krijg +1/+1, <Crush> (13 seconden), en “Effect Schade ontvangen wordt 1.”

Beperkte Tijd Evenementen

Er is nu een Adventure Mode-evenement gebaseerd op “いくぜ青春!熱血学園 Schoolyard Royale”, met een ★4 kaart, unieke relikwieën, iconen en andere beloningen. Nieuwe kaarten en relikwieën worden toegevoegd in mei en juni.

Bovendien kunnen spelers de “BATTLE TRIAL” evenementquest aangaan. Deze uitdaging biedt nieuwe kaarten en beloont spelers die het voltooien met pakketten en SP-tickets.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x