Home Featured Overzicht aankondigingen Bandai Namco op Gamescom 2019

Overzicht aankondigingen Bandai Namco op Gamescom 2019

by Pim, Sel

Hierbij vind je een overzicht van de grootste aankondigingen van Bandai Namco Entertainment dit jaar op Gamescom 2019, met gisteren de eerste aankondiging van LITTLE NIGHTMARES II en daarnaast nog nieuws over DRAGON BALL Z: KAKAROT, CODE VEIN, ONE PIECE PIRATE WARRIORS 4 en meer. 

Hopelijk heb je genoten van de show – blijf op de hoogte voor andere grote aankondigingen en nieuws in de komende maanden. 

LITTLE NIGHTMARES II sluipt naar PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc
Keer terug naar de gestoorde wereld vol spanning van Little Nightmares nu Bandai Namco Entertainment Europe vandaag de volgende episode van de veelgeprezen franchise heeft voorgesteld, LITTLE NIGHTMARES II.

De volledige Cell Saga bevestigd voor DRAGON BALL Z: KAKAROT
 Vandaag aangekondigd, zijn we verheugd om te onthullen dat de Cell Saga inbegrepen zal zijn in de aankomende Action-RPG, DRAGON BALL Z: KAKAROT, die begin 2020 naar PS4, Xbox One en pc komt. 

Zowel oude als nieuwe fans kunnen de volledige Cell Saga herbeleven, beginnend met de komst van de Androids op aarde, tot de Cell Games, inclusief alle adembenemende en snelle gevechten tussendoor, spelend als Goku, Vegeta, Gohan en meer. 

Kijk hieronder voor een gloednieuwe trailer en screenshots die de actie tot in de details weergeven en de verdere RPG-mechanics tonen uit verschillende gebieden van de game. 

CODE VEIN demo wordt op 3 september 2019 gelanceerd
Op 3 september zal een demo voor CODE VEIN gelost worden voor PS4 en Xbox One. In die demo kunnen spelers hun eigen personage maken, het begin van de game verkennen en in het eerste deel van “The Depths” – een uitdagende dungeon die elke Revenant zijn moed op de proef stelt – duiken. 

CODE VEIN verschijnt op 27 september 2019 voor PlayStation 4, Xbox One en pc. 

Eerste gameplay trailer voorONE PIECE: PIRATE WARRIORS 4
ONE PIECE: PIRATE WARRIORS 4 brengt het genre naar nieuwe hoogtes met een gloednieuwe grafische engine, epische ‘boss battles’ en het grootste roster van de hele serie. 

Fans van de franchise zullen voor het eerst het originele verhaal van de Straw Hat Crew ervaren, inclusief de meest recente Whole Cake Island arc – die de crew volgt tijdens hun missie om Sanji terug te halen van één van de gevaarlijkste, en zwaarste, piraten – Big Mom. 

Vandaag werden ook zes nieuwe, speelbare personages onthuld die Luffy vervoegen:

  • Jimbei
  • Sanji Vinsmoke
  • Ichiji Vinsmoke
  • Niji Vinsmoke
  • Yonji Vinsmoke
  • Reiju Vinsmoke

The Dark Pictures: Man of Medan– ‘The Anthology Begins’ trailer
Voorafgaand aan de release van de eerste game – Man of Medan – op 30 augustus, kan je al de nieuwe trailer checken die de ‘urban legends’ teaset achter elke game in the Dark Pictures Anthology. 

Onze eerste ‘urban legend’, het verhaal van de Man of Medan, is gebaseerd op dat van de SS Urang Medan, een Nederlands vrachtschip dat in 1947 verdween en waarvan alle bemanningsleden dood zijn gemeld. Man of Medan geeft een eigen interpretatie van de gebeurtenissen die spelers kunnen ontsluieren doorheen de game. 

Saitama betreedt het gevecht in een nieuwe gameplay trailer voor ONE PUNCH MAN: A HERO NOBODY KNOWS
De nieuwe trailer toont ONE PUNCH MAN: A HERO NOBODY KNOWS’ Free Battle Mode waar spelers in teams van maximaal 3 personages kunnen vechten. Het doel is om elke tegenstander te verslaan, terwijl je het juiste personage op het perfecte moment kiest om het gevecht te winnen. 

Om Saitama’s enorme kracht te benutten, stelt de game een uniek concept voor in deze modus – het Hero Arrival System. 

Spelers moeten aan een aantal criteria voldoen als ze willen spelen als de sterkste held. Om Saitama te kunnen selecteren, moeten ze eerst twee vechters kiezen. Wanneer het gevecht begint, moet het team van Saitama overleven tot zijn komst, ondanks dat ze numeriek in de minderheid zijn. Combo’s of ‘perfect guards’ zullen tijd van de timer halen. Wanneer de Caped Baldy het gevecht betreedt, moet één klap volstaan om elke situatie te neutraliseren! 

Drie bijkomende personages zijn ook bevestigd om deel uit te maken van het roster, respectievelijk de 2 e, 3 e en 4 e van de S-class ranking:

  • Terrible Tornado: Een Esper met paranormale krachten die in staat is tot verpletterende machtsvertoningen.
  • Silverfang: Onder zijn uiterlijk van een oude man ligt een doorgewinterde vechtsportexpert.
  • Atomic Samurai:  Hij wordt gezien als ’s werelds beste zwaardkrijger en één van de sterkste helden, zelfs binnen de S-rank class.

Vier gelukkige fans mogen nieuwe outfits ontwerpen voor de aankomende game SWORD ART ONLINE Alicization Lycoris
Fans van de serie krijgen de mogelijkheid om hun creativiteit de vrije loop te laten en een outfit  te bedenken voor Kirito of Alice. Per regio wordt één winnaar gekozen die zijn/haar ontwerp gerealiseerd zal zien worden! Meer informatie over de wedstrijd vind je op de officiële website: https://en.bandainamcoent.eu/sword-art-online/sword-art-online-alicization-lycoris

Vandaag werd ook de nieuwste trailer van SWORD ART ONLINE Alicization Lycorisgelanceerd, met daarin de originele heldin – Medina Orthinanos – die speciaal voor deze game werd gemaakt. 

TOKYO GHOUL:re CALL to EXISTis bevestigd om op 15 november 2019 te lanceren voor PlayStation 4 en pc
Hieronder vind je een nieuwe trailer om de release datum aan te kondigen. 

Gebaseerd op de populaire horror-manga, is TOKYO GHOUL:re CALL to EXIST de eerste videogame van de franchise die naar het westen komt, en de personages van TOKYO GHOUL, TOKYO GHOUL √A en TOKYO GHOUL:re verenigt. 

TEKKEN Original Soundtracks zijn nu beschikbaar op iTunes, Spotify, AppleMusic en meer.


Muziek van meer dan 20 jaar TEKKEN is nu beschikbaar op iTunes, Spotify, AppleMusic en YouTube Music, waaronder alle soundtracks van TEKKEN 1 tot en met 7. 

TEKKEN 7 Season Pass 3 komt er binnenkort aan, inclusief de eerste aangekondigde personages Zafina en Leroy Smith.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d