Home Gaming Overwatch PTR krijgt alvast de nieuwe modus

Overwatch PTR krijgt alvast de nieuwe modus

by Mark van Truijen

Blizzard hield de competitive modus nog even achter toen het de game lanceerde in mei. In een nieuwe Patch note die verschenen is op de website staat dat de PTR(Public Test Region) versie van de PC game de feature heeft gekregen, inclusief wat standaard updates.

“Once you hit level 25, you’ll have access to our newest feature: Competitive Play,” legt Blizzard uit in de patch note. De modus is ontworpen om je een meer serieuze ervaring te bieden, hier kunnen spelers hun skills tonen en hun strategie verbeteren. Maar voordatg het start dien je eerst 10 plaatsingswedstrijden te spelen. Deze zorgen ervoor dat het matchmaking systeem voldoende informatie heeft over jouw niveau

Na het verkrijgen van een rating zal Overwatch je plaatsen in wedstrijden met tegenstanders van dat niveau. Als je win zal de tegenstand sterker worden en als je dan verlies wordt het weer wat makkelijker.

Zoals de naam doet vermoeden kan iedereen deelnemen aan de PTR, je dien wel in het bezit te zijn van de PC versie. Restart battle.net, klik op Overwatch in het menu, dan Region/Account, en daarna klik je op PTR.

PTR ondersteunt tot 10,000 spelers.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: