Home Gaming Overwatch patch pakt grotendeels Ultimates aan

Overwatch patch pakt grotendeels Ultimates aan

by Mark van Truijen

Mocht je Overwatch spelen op de PTR servers dan kan het je zijn opgevallen dat er een nieuwe patch uit is gebracht, deze komt met diverse balans veranderingen voor sommige helden. Deze veranderingen kan je dan binnenkort in de volledige game verwachten.

De patch komt met veranderingen voor Lucio, Soldier 76, en Bastion’s Ultimate, deze zijn 10% duurder geworden. Road Hog’s Ultimate is gestegen met 45% sinds self-healing ook je ultimate oplaadt. Zenyatta is flink onder handen genomen, hij start nu met 50 health en 150 schild, een snellere reistijd op Orb of Discord en Orb of Harmony en de bewegingssnelheid is verdubbeld op zijn ultimate, tevens zorgt deze voor 300 health per seconde.

Mercy’s Damage Boost bied je nu 50% increased damage maar kan niet meer samen met Mercy’s andere boosts. Ultimate is 30% duurder geworden maar ze kan nu bewegen als deze actief is en de cooldown kan ook gebruikt worden terwijl ze vliegt met haar kracht Guardian Angel.

D.Va krijgt ook wat veranderingen, haar defense matrix schild kan nu meteen worden gecast maar komt met een charge timer. Laad hem voor 10 seconden op en hij blijft 4 seconden. Je moet de knop wel vast houden tijdens dit. De grootste verandering komt in de ultimate deze is 15% in prijs gedaald en Self-Destruct duurt nu drie seconden om af te gaan, zelf kan je daar niet door geraakt worden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x