Home Gaming Overwatch 2 season 3 trailer komt op 6 februari

Overwatch 2 season 3 trailer komt op 6 februari

by Mark van Truijen

Blizzard Entertainment heeft recent aangekondigd dat Overwatch 2 Seizoen 3 begint op 7 februari. Een nieuwe Battle Pass komt eraan met een nieuwe Mythic skin, Amaterasu Kiriko. Maar dat is niet alles, er zal ook een nieuwe Control-kaart debuteren.

Antarctic Breach, zoals de naam doet vermoeden, speelt zich af in Antartica en lijkt hetzelfde basisstation te zijn waar Mei woonde. Een korte nieuwe clip op Twitter toont bevroren grotten met pinguïns, verschillende interieurs en het uitzicht buiten over het water. Opmerkelijk is dat dit de eerste nieuwe Control-kaart zal zijn die sinds Busan in 2018 aan het spel is toegevoegd.

De ontwikkelaar kondigde ook aan dat de trailer van Seizoen 3 op 6 februari debuteert. Samen met een beter beeld van het gevecht op de Antarctic Breach, zou het ook de nieuwe skins en Battle Pass-cosmetica moeten tonen waar spelers op kunnen rekenen. Wat andere veranderingen betreft, bevestigde Blizzard dat de matchmaker wordt herzien en dat spelers gratis Overwatch Credits kunnen verdienen om Epic en Legendary skins te kopen. Blijf uitkijken voor meer details voordat het seizoen begint.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: