Home Gaming Overlord-uitbreiding vandaag ontketend op het Stellaris-universum

Overlord-uitbreiding vandaag ontketend op het Stellaris-universum

by Jos Vis

Paradox Interactive, een ontwikkelaar en uitgever van games voor alle sterrensystemen, heeft vandaag de release aangekondigd van Overlord, een volledige uitbreiding voor Stellaris die draait om nieuwe functies voor imperiumbeheer. De nieuwe uitbreiding voegt een reeks nieuwe mechanica toe aan Stellaris die spelers ongekende niveaus van controle over hun galactische domeinen geeft, van krachtige nieuwe megastructuren tot diepere interacties met vazalsystemen. Overlord is nu beschikbaar voor alle pc-platforms voor een adviesprijs van € 19,99.

Zie een nieuwe manier om de melkweg te regeren in de Overlord-lanceringstrailer op het Stellaris YouTube-kanaal:

Stellaris, oorspronkelijk gelanceerd in mei 2016, viert deze maand zijn 6e verjaardag met een reeks gratis nieuwe cosmetische opties in de game voor spelersimperiums, en een uitverkoop van het kernspel Stellaris met de grootste korting in de geschiedenis van de titel op Steam. Bovendien is de nieuwe 3.4 “Cepheus”-update nu beschikbaar, gratis voor alle Stellaris-spelers, met nieuwe inhoud en kwaliteitsupdates gemaakt door het Stellaris Custodian Team.

Kenmerken van Overlord zijn onder meer:

Heersers maken de regels:

 • Met nieuwe vassalisatiemechanismen kun je de rol van je nieuwe onderdanen bepalen – creëer nieuwe specialistische rijken om uit te groeien tot economische supermachten, militaire specialisten en technologische makers. – Onderhandel of eis contracten en overeenkomsten tussen je vazallen om de toekomst van tientallen werelden te bepalen en de vruchten te plukken!

De helderste ster moet hen leiden:

 • Zoek en verenig verspreide rijken over de sterren! Terwijl je de uitgestrekte melkweg verkent, zul je meer unieke enclaves van mensen tegenkomen, van mysterieuze lijkwades tot militaristische huurlingen en sluwe bergers. Zult u een wederzijds voordelige relatie smeden en hun unieke diensten verdienen, of zullen ze zich met geweld onderwerpen aan uw heerschappij?

Vijf nieuwe oorsprongen om over te heersen:

 • Imperial Fiefdom – Je bent nu misschien gewoon een Specialist Empire, maar op een dag heeft de melkweg misschien een nieuwe heerser nodig… laat er geen twijfel over bestaan ​​dat jij het zult zijn.
 • Slingshot to the Stars – De verwoeste overblijfselen van een Quantum Catapult zijn ontdekt in de buurt van je thuiswereld – welke geheimen kan het ontgrendelen als je mensen slim genoeg zijn om het weer online te brengen?
 • Ondergronds – Jouw soort aangepast aan het leven onder de grond, uitblinkend in mijnbouw en archeologie. Nu is het tijd om te zien wat je ver, ver boven de oppervlakte wacht!
 • Teachers of the Shroud – Door in contact te komen met de nieuwsgierige psions die bekend staan ​​als de Shroudwalkers, heeft je rijk het een en ander geleerd over het verruimen van hun geest!
 • Progenitor Hive – Onder jouw leiding kan dit hivemind-imperium meer bereiken dan ooit tevoren… maar zonder jouw begeleiding zal de bijenkorf instorten!

Ontwikkel de toekomst en laat je kracht zien:

 • Nieuwe technologische hoogstandjes zullen je rijk de voorsprong geven die het nodig heeft om de dominante kracht in de Melkweg te worden.
 • Orbital Rings zullen je invloed (en verdediging) verhogen in grootse machtsvertooningen van je planeten verder de ruimte in.
 • Hyperrelais geven uw vloten de mogelijkheid om uw wil sneller dan ooit tevoren over de sterren af ​​te dwingen.
 • Quantum Catapults maken nieuwe manieren mogelijk om sneller te reageren in de melkweg terwijl je je macht projecteert – maar het is een gedurfde enkele reis voor je vloot!
 • Vier nieuwe muzieknummers om je op weg te helpen naar grootsheid.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: