Home Gaming Over the top 2D fighter Million Arthur Arcana Blood nu verkrijgbaar

Over the top 2D fighter Million Arthur Arcana Blood nu verkrijgbaar

by Mark van Truijen

Square Enix Ltd., maakt bekend dat het spannende nieuwe 2D-vechtspel Million Arthur: Arcana Blood™ nu te koop is op pc (STEAM).

Million Arthur: Arcana Blood is een klassieke 1-vs-1 2D-fighter met 13 speelbare personages en maar liefst 31 ‘Support Knight’-summon-personages die de vechters op allerlei manieren helpen. Fans van de Million Arthur-serie zullen genieten van de hectische actie en het gloednieuwe verhaal van Kazuma Kamachi, dat draait om het Britse Grand Martial Arts Tournament, waarin krijgers tegen elkaar strijden om te bepalen wie zich de ware Arthur mag noemen. Million Arthur: Arcana Blood verwelkomt ook nieuwe spelers in de wereld van de Million Arthur-serie om te genieten van een boeiend, origineel verhaal, online-competities, de Training- en Time Trials-modes, en meer.

Million Arthur: Arcana Blood laat spelers niet alleen spelen met populaire personages uit de Million Arthur serie maar ook met gastvechters als ‘Otherworldly Riesz’ uit Trials of Mana™, ‘Otherworldly Koume Sakiyama’ uit LORD of VERMILION en ‘Otherworldly Iori Yagami’ uit THE KING OF FIGHTERS XIV.

Om de lancering van de game te vieren, kunnen fans tussen nu en 20 augustus 2019 ook de tijdelijk verkrijgbare Million Arthur: Arcana Blood LIMITED EDITION aanschaffen. Naast de volledige game ontvangen spelers twee prachtige wallpapers en een muzieksampler met vijf pittige tracks uit de game, waarvan er twee zijn gecomponeerd door de beroemde muziekschrijver Yoko Shimomura.

Meer informatie over de Million Arthur: Arcana Blood LIMITED EDITION is hier te vinden.

Million Arthur: Arcana Blood is dit jaar ook speelbaar tijdens de EVO Community Championships die plaatsvinden als onderdeel van de Evolution Championship Series 2019 in Las Vegas. Fans kunnen het evenement via een livestream volgen om te zien hoe de allerbeste spelers de bombastische game spelen. Hierover volgt later meer informatie.

Million Arthur: Arcana Blood is nu verkrijgbaar op STEAM

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: