Home Gaming Originele game soundtrack Mortal Kombat 11 nu verkrijgbaar

Originele game soundtrack Mortal Kombat 11 nu verkrijgbaar

by Mark van Truijen

Warner Bros. Interactive Entertainment en NetherRealm Studios hebben vandaag Mortal Kombat™ 11 (de originele game soundtrack) uitgebracht. Deze selectie van originele muziek werd vlak na de meest succesvolle lancering in de geschiedenis van franchises samengesteld door de bekroonde componist Wilbert Roget II en het muziekteam van Mortal Kombat™ 11. De muziek voert luisteraars terug naar de bottenkrakende gevechten en de filmachtige verhaalmodus van het spel.

De originele soundtrack legt de dramatiek, de pracht en het hart van Mortal Kombat™ 11 vast terwijl Raiden en zijn bondgenoten Kronika confronteren in het laatste gevecht om de controle over de tijd en het lot. De muzieknummers van Mortal Kombat™ 11 combineren de warmte van traditionele folkinstrumenten, toonaangevende elektronica en de kracht van een modern orkest om spelers mee te voeren op een emotionele reis in de epische saga die al meer dan 25 jaar in ontwikkeling is.

Mortal Kombat™ 11 (de originele game soundtrack) is nu digitaal verkrijgbaar via online verkopers en streamingdiensten in samenwerking met WaterTower Music van Warner Bros. Een volledige lijst van verkopers en platformen is hier te vinden: https://lnk.to/mk11.

Ga voor een voorproefje en om nummers van Mortal Kombat™ 11 (de originele game soundtrack) te delen naar: https://go.wbgames.com/MK11OST

Ga om de omslag, tracklist en credits van Mortal Kombat™ 11(de originele game soundtrack) te downloaden naar: https://go.wbgames.com/MortalKombat11Soundtrack

De volledige tracklist van Mortal Kombat™ 11(de originele game soundtrack) is als volgt:

1. 
A Matter of Time (Titelmuziek Mortal Kombat™ 11)  
2. 
Raiden’s Wrath ~ Family Business  
3. 
Netherrealm Incursion 
4.
Broken Blade ~ Kronika Revealed 
5. 
Timequake  
6. 
Fallen Masters 
7. 
Fire & Ice 
8. 
Black Dragon 
9. 
Edenian Loyalty, Osh-Tekk Heart 
10. 
Strongest Jade 
11. 
Sins of the Father  
12. 
Matinee Idol  
13.Coming of Age 
14. 
Clash of Kahns  
15. 
Kitana Kahn 
16. 
Cage Match 
17. 
Geras, Servant of the Time Keeper 
18. 
Shang Tsung’s Legacy 
19. 
Deathly Shadow  
20. 
Cetrion, Paragon of Virtue 
21. 
D’Vorah, The Scourge 
22. 
Anagnorisis 
23. 
Showdown  
24. 
Fire God Ascension  
25. 
Immortal Kombat 
26. 
The Hourglass  
27. 
The New Era Begins  
28. 
Rise (door Super Square ft. Mega Ran & A_Rival) 
29. 
Kytinn Lost Hive (Levelmuziek door Nathan Grigg) 
30. 
Koliseum Bestiary (Levelmuziek door Armin Haas)  
31. 
Black Dragon Fight Club (Levelmuziek door Nathan Grigg) 
32. 
Special Forces Desert Command (Levelmuziek door Nathan Grigg) 
33. 
Shang Tsung’s Island Ruins (Levelmuziek door Matthias Wolf) 
34. 
Kharon’s Ship (Levelmuziek door Rich Carle) 
35. 
Sea of Blood (Levelmuziek door Dan Forden) 
36. 
Kronika’s Hourglass (Levelmuziek door Nathan Grigg) 

Mortal Kombat™ 11 is nu verkrijgbaar voor PlayStation® 4, PlayStation® 4 Pro, de Xbox One-apparaten, waaronder de Xbox One X, pc en Nintendo Switch™. Het Kombat Pack voor Mortal Kombat™ 11 is de beste manier om de spelervaring van Mortal Kombat™ 11 te upgraden met nieuwe downloadbare content (DLC) die drie terugkerende klassieke krijgers bevat: Shang Tsung(met stem en gelijkenis van acteur Cary-Hiroyuki Tagawa), Nightwolf en Sindel, plus drie gastvechters waaronder Spawn en twee andere personages die op een later tijdstip zullen worden aangekondigd. Het Mortal Kombat™ 11Kombat Pack bevat tevens toegang tot zes nieuwe personages, een personageskin en uitrustingssets voor elk DLC-personage, de personageskin en uitrustingsset ‘Ninja Mime’ voor Johnny Cage Ninja Mime als bonus, 18 extra personageskins voor bestaande Mortal Kombat™ 11-personages en één week vroegtijdige toegang voor alle bovengenoemde content. Het Kombat Pack is verkrijgbaar als onderdeel van de Mortal Kombat™ 11Premium Edition voor € 109,99 (adviesprijs) of afzonderlijk voor € 39,99 (adviesprijs). Alle DLC-personages en extra personageskinpakketten zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar na de vroegtijdige toegang van één week.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: