Home Gaming Origin Access voor PC nu in Nederland beschikbaar

Origin Access voor PC nu in Nederland beschikbaar

by Mark van Truijen

EA kondigt aan dat Origin Access, een nieuwe abonnementsdienst voor PC-gamers op Origin, vandaag in heel Europa gelanceerd wordt. Binnenkort zullen nog meer landen volgen.

Origin Access brengt spelers onbeperkt gameplezier met een groeiende collectie geweldige PC-games voor maar €3,99 per maand. Deze nieuwe service wordt gelanceerd met 15 topgames, waaronder Battlefield 4™, Dragon Age™: Inquisition, De Sims™ 3 en This War of Mine, en daar komen met de tijd meer games bij van EA en onafhankelijke ontwikkelaars. De volledige lijst met titels die momenteel beschikbaar zijn in The Vault vind je op https://www.origin.com/nl-nl/store/origin-access.

Met het Origin Access-lidmaatschap kunnen spelers als eerste nieuwe EA-games tijdelijk uitproberen, nog vóór ze uitgebracht zijn. Gebruik deze kans om in februari Yarny en de wondere wereld van Unravel te leren kennen, én om de tuin om te spitten in Plants vs. Zombies Garden Warfare 2.

Origin Access-leden kunnen:

  • Meer spelen – Verken The Vault, waar leden volledige versies van 15 geweldige PC-games kunnen downloaden en spelen – en daar komen er steeds meer bij.
  • Als eerste spelen – Speel tijdelijk EA-games voor PC, nog vóór ze uitgebracht zijn. Al je stats en voortgang blijven bewaard voor als je besluit de game te kopen.
  • Voor minder spelen – Bespaar 10% op je Origin-aankopen; van volledige games en DLC tot contentpakketten en meer.

Origin Access is ontwikkeld om ongelofelijke game-ervaringen te bieden op PC voor een betaalbare prijs, en maakt het gemakkelijker om geweldige PC-games te ontdekken en te spelen. Spelers kunnen vanaf nu lid worden door zich in te schrijven op https://www.origin.com/nl-nl/store/origin-access.

Er zijn voorwaarden en beperkingen van toepassing. Kijk op https://www.origin.com/nl-nl/store/origin-access voor meer informatie.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x