Home Gaming Organ Quarter is een VR horror game, geïnspireerd op de jaren 90

Organ Quarter is een VR horror game, geïnspireerd op de jaren 90

by Mark van Truijen

Het virtual reality survival horror-spel Organ Quarter is nu verkrijgbaar op PlayStation VR2. De titel, ontwikkeld als een eerbetoon aan horror games en ervaringen uit de jaren ’90, heeft nu ondersteuning voor meerdere talen, evenals ondersteuning voor PS VR2-functies zoals HMD-trillingen. Bekijk de lanceringstrailer hieronder.

Organ Quarter beschikt over labyrintachtige omgevingen, de nadruk op resourcebeheer en tal van puzzels om op te lossen. Het spel wil dat spelers langzaam en methodisch elke hoek en gaatje verkennen terwijl ze proberen de angstaanjagende gebeurtenissen om hen heen te overleven en puzzels op te lossen.

Het verhaal in Organ Quarter draait om een vreemde nieuwe ziekte die je stad heeft geïnfecteerd. Na maanden geïsoleerd te hebben doorgebracht in je eigen appartement, besluit je naar buiten te stappen en uit te zoeken wat er aan de hand is, terwijl je onderweg puzzels oplost en groteske monsters bestrijdt.

De PS VR2-versie van Organ Quarter is een singleplayer-titel zonder lokale of online multiplayer en is exclusief verkrijgbaar via de PlayStation Store, geprijsd op $24,99. Er is ook een pc-VR-versie beschikbaar via Steam.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: