Naast Achmed Akkabi en Birgit Schuurman zal ook Daan Schuurmans te zien zijn in SOOF 2, zo werd zojuist bekendgemaakt in RTL Boulevard. Daan speelt de rol van dierenarts Thomas, die het leven van Soof nòg verwarrender maakt als zij en Kasper uit elkaar zijn. Naast Daan zullen ook Patrick Stoof, Pip Pellens en Oscar Aerts hun opwachting maken in de film.

De opnames van SOOF 2 zijn onlangs afgerond. De film is vanaf 8 december in de bioscoop te zien.

Over de film:
Na een flinke dosis relatietherapie lijkt de koek voor Soof en Kasper echt op. Het hoge woord komt eruit: ze gaan uit elkaar. Althans, dat wil Kasper. Soof probeert het van de zonnige kant te bekijken, maar is de controle over haar toch al chaotische leven volledig kwijt. De Kooksoof inspireert niet meer, de kinderen lijken vooral bezig met hun tienersores en Kasper slaat te snel een veel te jong en slank ding aan de haak. Soof herpakt zich na een ontmoeting met Jim Cole, maar hun timing blijkt zoals altijd net verkeerd. Dan ontmoet ze de knappe chef-kok en ‘foodie’ Bauke. Hij blijkt een ware goochelaar in de keuken en belangrijker; hij ziet Soof zoals ze is. Als de sexy, grappige en mooie Soof en niet als een chaotische, werkende moeder. Maar of hij uiteindelijk de oplossing voor Soofs huwelijksproblemen is?

Soof 2 wordt weer een feest van herkenning, met veel lach en soms ook een traan!

Soof 2 wordt wederom ontwikkeld en geproduceerd door KeyFilm en Millstreet Films in samenwerking met RTL Entertainment en is tot stand gekomen met steun van het Nederlands Filmfonds, Netherlands Film Production Incentive en het Abraham Tuschinski Fonds. Dutch Filmworks verzorgt de distributie.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: