Home Gaming Opgewonden voor PS VR2? After the Fall komt in februari met volle kracht naar de nieuwe Sony-console

Opgewonden voor PS VR2? After the Fall komt in februari met volle kracht naar de nieuwe Sony-console

by Jos Vis

Tijdens de erkenningsceremonie bij de VR Awards maakte Vertigo Games zijn entree met een actievolle gameplay-trailer voor de aankomende PS VR2-versie van de bekroonde titel After the Fall. De trailer laat een glimp zien van de uitstekende gameplay en grafische upgrades van deze versie, benadrukt de technische mogelijkheden van Sony’s nieuwe PS VR2 en introduceert twee nieuwe locaties in de game.

Met alweer een nominatie voor Best of VR op de TGA van dit jaar, konden de ontwikkelaars van After The Fall en Arizona Sunshine® niet blijer zijn om deel uit te maken van de indrukwekkende line-up die naar de nieuwe PS VR2 komt. Deze snelle actie-shooter voor coöp voor maximaal 4 spelers bereikt een verbazingwekkend niveau van onderdompeling dat spelers zal schokken als ze echte haptische feedback, een 4K HDR-scherm en een gezichtsveld van 110° ervaren. After The Fall komt op 22 februari 2023 naar PlayStation VR2.

Van het team dat je Arizona Sunshine® heeft gebracht, komt een epische VR-actie-FPS met intense coöp-gameplay als kern. Werk samen met maximaal drie vrienden en neem het op tegen een vijandige VR-wereld waarin de hel is bevroren.

Met intense 4-speler co-op en cross-play als kern, biedt After the Fall actievolle gameplay die vanaf de grond af is opgebouwd voor VR. Beginnend in een gedeelde ruimte met maximaal 32 andere spelers op alle platforms, wagen spelers zich in het post-apocalyptische LA in squadrons van vier in een poging de stad terug te winnen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: