Home Gaming Open Wheel Manager 2 komt met release dat

Open Wheel Manager 2 komt met release dat

by Mark van Truijen

MicroProse, een gevestigde uitgever van strategie- en simulatiespellen, kondigt de vroege toegangslancering aan van Open Wheel Manager 2 op 24 oktober. Voortbouwend op het succes van zijn voorganger, zet dit strategische race management spel spelers op een reis om hun team naar de overwinning te leiden in de snelle en competitieve wereld van open-wheel race management.

Dompel jezelf onder in de kunst van teammanagement

Open Wheel Manager 2 zet je op pole position terwijl je de controle neemt over elk facet van de operaties van je raceteam. Van het samenstellen van een winnend team van coureurs en ingenieurs tot het creëren van geavanceerde auto’s, het spel biedt een meeslepende ervaring die de essentie van het management van een raceteam vastlegt. Elke beslissing die je neemt zal een directe impact hebben op de prestaties van je team, waardoor je wordt aangespoord om te strategiseren en de concurrentie te slim af te zijn in je zoektocht naar glorie.

Open Wheel Manager 2 Race on!

Het team is van jou om te managen

Als manager ligt de toekomst van je team in jouw handen. Zoek lucratieve sponsorships om de ontwikkeling van een kampioenschapswinnende auto te financieren die de circuits kan domineren. Met een focus op strategische besluitvorming, stelt Open Wheel Manager 2 je in staat om je te concentreren op cruciale keuzes die het succes van je team kunnen maken of breken.

Open Wheel Manager 2 - Start!

Open Wheel Manager 2 is vanaf 24 oktober beschikbaar

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d