Home Gaming Open bèta van Battlefield 1 begint op 31 augustus

Open bèta van Battlefield 1 begint op 31 augustus

by Mark van Truijen

Vandaag heeft DICE, een studio van Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA), aangekondigd dat de open bèta* van Battlefield™ 1 op 31 augustus begint op Xbox One, PC via Origin™ en PlayStation®4. Spelers die zich hebben opgegeven als Battlefield Insider via https://www.battlefield.com/nl-nl?setLocale=nl-nl en voor 21 augustus hun platform hebben geselecteerd, maken kans om vroegtijdig te worden toegelaten tot de open bèta. De open bèta van Battlefield 1 bevat twee populaire modes – Conquest en Rush – op de nieuwe map Sinaï Desert. De map is te spelen met maximaal 64 spelers en bevat een bestuurbare Armored Train Behemoth, paarden om op te rijden, en drie nieuwe elite klassen – Sentry, Flame Trooper en Tank Hunter.

Sinds de bekendmaking van Battlefield 1 in mei, stonden de fans te popelen om de oorlogservaring van de Eerste Wereldoorlog mee te kunnen maken. Rijd op een paard naar een tankgevecht, of schiet op de vijand met een machinegeweer in een zwaar bepantserde Sentry. Fans die niet langer kunnen wachten en enorm benieuwd zijn naar de actie van de open bèta, kunnen kijken naar de Battlefield 1 Squads livestream op 16 augustus om 21.00 uur via http://www.twitch.tv/battlefield of door deze week langs te komen en de game te spelen tijdens Gamescom in Keulen, Duitsland. Fans kunnen tevens de nieuwe Battlefield 1 Gamescom 2016-trailer bekijken via YouTube.

Ervaar het begin van totale oorlog wanneer Battlefield 1 wereldwijd uitkomt op 21 oktober 2016 voor Xbox One, Origin voor de PC en PlayStation4. Spelers die de Early Enlister Deluxe Edition pre-orderen kunnen vroegtijdig beginnen met spelen op 18 oktober**.

Leden van EA Access*** en Origin Access*** kunnen Battlefield 1 vanaf 13 oktober voor de release tijdelijk spelen als onderdeel van de “Speel als eerste”-proeftijd op de Xbox One en de PC. EA Access-leden krijgen een korting van 10% als ze de digitale versie van de game aanschaffen op Xbox Live, en Origin Access-leden krijgen 10% korting als ze het spel aanschaffen via Origin.

Voor meer informatie over Battlefield 1 kun je gaan naar www.battlefield.com of meepraten over de game op Facebook, YouTube en Twitter®. Persmateriaal voor Battlefield is beschikbaar op http://info.ea.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x