That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS4, Xbox One

Open Beta Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands speelbaar vanaf 23 februari

De Open Beta van Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands is van 23 tot en met 27 februari 2017 gratis speelbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC. De Open Beta is vanaf maandag 20 februari te pre-loaden.

 Alle spelers die deelnemen aan deze Open Beta en die de volledige game voor 31 maart 2017 op hetzelfde Ubisoft account spelen, krijgen toegang tot de exclusieve ‘Unidad Conspiracy’ missie. In deze missie ontketenen spelers een oorlog tussen de Unidad, een lokale corrupte militaire groepering, en het Santa Blanca kartel.

 De Open Beta van Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands geeft spelers toegang tot 2 van de 21 provincies in de game. namelijk Itacua en Montuyoc. Itacua is de bloeiende, bergachtige beginprovincie van de game. De grip van het kartel is hier iets losser en de omstandigheden zijn ideaal om je sniper skills te perfectioneren. Daarentegen is Montuyoc aanzienlijk uitdagender. Deze provincie ligt in het sneeuwachtige Altiplano en krijgen spelers die de bazen in Itacua hebben omgelegd, extra XP en meer vaardigheidspunten, zodat ze klaar zijn om dit gevaarlijke gebied vol Santa Blanca trainingscentra te betreden. Natuurlijk kunnen spelers ook meteen naar Montuyoc reizen om deze uitdaging aan te gaan. Op eigen risico uiteraard.

Net als in de volledige game is de gehele Open Beta speelbaar met maximaal 3 vrienden in coöp (op hetzelfde platform via 4 speler coöp-modus) of in singleplayer. Spelers maken gebruik van meerdere soorten voertuigen, tactisch materiaal en wapens om hun missie te volbrengen.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands is vanaf 7 maart 2017 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC.

 

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE