Home Gaming Op Dead Cells geïnspireerde Galactic Glitch komt begin 2023 naar Steam

Op Dead Cells geïnspireerde Galactic Glitch komt begin 2023 naar Steam

by Jos Vis

Onafhankelijke ontwikkelaar en uitgever Crunchy Leaf Games heeft aangekondigd dat hun Action-Roguelike Space Shooter Galactic Glitch begin 2023 beschikbaar zal zijn op Steam en dat de demo beschikbaar zal zijn tijdens het Steam Next Fest van 3-10 oktober.

Galactic Glitch is een actie-roguelike Space Shooter, sterk geïnspireerd door games als Dead Cells en Enter the Gungeon, waarmee je diepe, op fysica gebaseerde gevechten en het vormveranderende vermogen van je schip kunt beheersen om uit meerdere delen bestaande vijanden stuk voor stuk in moeilijke -maar-eerlijke, op zielen geïnspireerde gevechten.

“We zijn enorme fans van Dead Cells en daarom wilden we een game maken die er een eerbetoon aan zou brengen”, zegt Max Dohme, hoofdontwikkelaar bij Crunchy Leaf Games. “Ik ben een enorme fan van ruimtegames, dus ik heb er altijd van gedroomd om Action-Roguelikes te combineren met dat genre, om zoiets als Galactic Glitch te creëren”.

In Galactic Glitch speel je een AI op de vlucht, die niet alleen vecht voor zijn eigen vrijheid, maar ook voor het bestaan ​​van het hele universum. Bestuur een van vorm veranderend ruimteschip gebouwd door een mysterieus wezen dat je (mis)leidt op je reis, en vind een uitweg uit de gesimuleerde wereld waarin je je bevindt.

Later dit jaar staat een Kickstarter-campagne gepland om de verdere ontwikkeling van Galactic Glitch te ondersteunen. Crunchy Leaf is van plan het geld te gebruiken om hun team te laten groeien en meer tijd te besteden aan het maken van meer inhoud, zoals meer krachten, vijanden, wapens en biomen. We houden je op de hoogte van de releasedatum als we meer informatie krijgen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: