That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Movies, Nieuws

Ook in mei geniet je van de beste films en series van Universal Home Entertainment

A GHOST STORY – 2 mei – Blu-ray en DVD
Every love story is A Ghost Story. Een onlangs overleden man (Academy Award®–winnaar Casey Affleck) keert als een spookverschijning terug naar huis om zijn vrouw (Rooney Mara) te troosten. Daar ontdekt hij dat hij niet meer aan tijd gebonden is, en dat hij als gevolg machteloos toe moet kijken hoe het leven dat hij kende en de vrouw die hij liefhad langzaam van hem wegglijden.

DOWNSIZING – 30 mei – Blu-ray en DVD
Als wetenschappers mensen kunnen krimpen tot dertien centimeter als oplossing voor over populatie, besluiten Paul (Matt Damon) en Audrey (Kristen Wiig) hun stressvolle levens te verlaten om klein te worden en naar een nieuwe gemeenschap te verhuizen – een keuze die leidt tot grootse avonturen.

DARKEST HOUR – 30 mei – Blu-ray en DVD
Darkest Hour won maar liefst 2 Oscars, Gary Oldman ontving dit jaar een Oscar voor zijn rol als Churchill en ook haar en make-up werd bekroond met deze prestigieuze award. In Darkest Hour moet Winston Churcill (Gary Oldman) slechts een paar dagen nadat hij premier van het Verenigd Koninkrijk is geworden, meteen één van zijn zwaarste beproevingen doorstaan. Hij moet kiezen of hij met Nazi Duitsland over een vredesverdrag wil onderhandelen, of dat hij voor de idealen en de vrijheid van zijn natie wil vechten. Terwijl de niet te stoppen Nazi-troepen West-Europa binnenvallen en de dreiging van een invasie voelbaar is, heeft Churchill te maken met een onvoorbereid volk en een sceptische koning. Ook zijn eigen politieke partij speelt een politiek spelletje tegen hem. Churchill moet zijn moeilijkste dieptepunt overwinnen en een natie achter zich zien te krijgen in een poging de wereldgeschiedenis te veranderen.

beeld mei 2.JPG

SCORPION SEIZOEN 3 – 30 mei – DVD
Het team is terug voor het spannendste seizoen tot nu toe! Elyes Gabel speelt Walter, de eigenzinnige leider van de wonderkinderen die hun intellect gebruiken om ’s werelds grootste problemen op te lossen. Robert Patrick speelt de harde Homeland Security agent Cabe Gallo, Katharine McPhee is te zien als Paige en Eddie Kaye Thomas speelt Toby Curtis in Scorpion seizoen 3.

THE BOLD TYPE SEIZOEN 1 – 30 mei – DVD
Neem een kijkje achter de schermen van het lief en leed van de mensen achter het wereldwijde vrouwenmagazine, Scarlet. De serie focust op een opkomende generatie van vrouwen die hun eigen stem proberen te vinden in een wereld vol met intimiderende leiders. Geïnspireerd door het leven van Joanna Coles, ex-redactrice van de Cosmopolitan, weeft The Bold Type herkenbare verhalen over seksualiteit, vrijheid, gelijkheid, liefde en mode.

Andere releases in mei:

2 mei

  • Pitch Perfect 3 + boxset 1 t/m 3 – DVD en Blu-ray

16 mei

  • Blaze: Wild Wheels: Escape to Animal Island – DVD
  • Modern Life is Rubbish – DVD
  • Shimmer & Shine V6: Magical Mischief – DVD
  • Shopkins: Wereld Vakantie – DVD
  • Tales of the TMNT V2: Monsters & Mutants – DVD

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE