Home MoviesDVD/Blu-Ray Onverwacht op avontuur in Snatched

Onverwacht op avontuur in Snatched

by Mark van Truijen
In SNATCHED staat ‘queen of comedy’ Amy Schumer zij aan zij met Goldie Hawn, die na vijftien jaar eindelijk terugkeert op het witte doek. In de film spelen de twee actrices – bekend om hun sterke komische timing – een overbezorgde moeder en losbandige dochter die op vakantie in een wervelwind van avonturen belanden. Amy Schumer wilde zo graag dat Goldie Hawn haar moeder zou spelen dat ze dreigde het project te verlaten toen de filmstudio een andere actrice in gedachte had voor de rol. Gelukkig hield Schumer voet bij stuk, want de chemie tussen de twee spat er vanaf in SNATCHED die vanaf 27 september te zien is op DVD en Blu-ray!

Synopsis
Als Emily Middleton (Amy Schumer) aan de vooravond van hun exotische vakantie wordt gedumpt door haar vriend, haalt de koppige dromer haar overbezorgde moeder Linda (Goldie Hawn) over om haar te vergezellen naar Ecuador. De twee tegenpolen komen er op onverwachte en hilarische wijze achter dat het overkomen van hun verschillen de enige manier is om te ontsnappen uit het wilde en waanzinnige jungle-avontuur waarin ze terecht zijn gekomen.

Cast 
SNATCHED werd geregisseerd door Jonathan Levine die bekroonde komedies als 50/50 en Warm Bodies op zijn naam heeft staan. Hoofdrollen in de film zijn voor komisch talenten Amy Schumer (Trainwreck) en Goldie Hawn (The First Wives Club). Ook passeren sterren als Wanda Sykes (Bad Moms), Joan Cusack (The Perks of Being a Wallflower), Tom Bateman (Da Vinci’s Demons) en Randall Park (Veep) de revue. De rol van broer Jeffrey Middleton is weggelegd voor komiek Ike Barinholtz (Suicide Squad).

Blu-ray en DVD
Op de Blu-ray en DVD van SNATCHED krijg je verlengde, alternatieve en verwijderde scènes te zien. Daarnaast zijn beide exemplaren ook voorzien van enkele bloopers, audiocommentaar van de regisseur en de originele trailer van de film.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x