That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder DVD/Blu-Ray, Movies, Nieuws

Ontvoeringen, spanning en prachtige natuur in de DVD-releases van The Searchers in mei

Op 8 mei komt de thriller All The Money In The World uit op DVD en Blu-ray. Deze film is geregisseerd door Ridley Scott en de hoofdrollen worden vertolkt door Michelle Williams, Christopher Plummer en Mark Wahlberg. De ontvoering van de kleinzoon van de rijkste man ter wereld leidt tot een kat-en-muisspel tussen de Getty-familie, de Italiaanse maffia en de paparazzi. Later komt op 22 mei de spannende film 24 Hours To Live uit op DVD en Blu-ray. In deze film probeert Travis Conrad (Ethan Hawke) zijn vrouw en kindje te wreken terwijl hij maar 24 uur te leven heeft. Op dezelfde dag komt ook het langverwachte vervolg op de geprezen BBC-documentaire Earth uit op DVD en Blu-ray.Earth: Een Onvergetelijke Dag wordt in de Nederlandse versie ingesproken door Thom Hoffman.

All The Money In The World – 8 mei – DVD en Blu-ray – bekijk de trailer
Oliemagnaat J.P. Getty (Christopher Plummer) is de rijkste man ter wereld. Wanneer in de zomer van 1973 zijn kleinzoon in Rome wordt ontvoerd door de Italiaanse maffia, eist men 17 miljoen dollar aan losgeld. De miljardair weigert echter ook maar één cent te betalen, waarna de familie het afgesneden oor van de jongen ontvangt. Wanhopig om haar zoon te redden alvorens hij verder in stukjes wordt gesneden, besluit zijn moeder Gail (Michelle Williams) om zelf te onderhandelen met de ontvoerders. Zelfs met de hulp van een ex-CIA-agent (Mark Wahlberg) zal Gail vindingrijk moeten zijn om zonder geld haar zoon te bevrijden.
Meester-cineast Ridley Scott (Alien, Blade Runner, Gladiator) tekent voor een episch kat-en-muisspel tussen de Getty-familie, de maffia en de sensatiebeluste paparazzi. Hij kan daarbij rekenen op een sterrencast, met onder anderen Christopher Plummer (The Sound of Music, A Beautiful Mind), Michelle Williams (Shutter Island, Manchester by the Sea) en Mark Wahlberg (The Departed).

Lengte: 139 minuten
Consumentenadviesprijs DVD: € 16,99 / Blu-ray: € 17,99

24 Hours To Live – 22 mei – DVD en Blu-ray – bekijk de trailer
Travis Conrad (Ethan Hawke) is een ex-huurmoordenaar die nog éénmaal wordt teruggevraagd voor een gevaarlijke job. Wanneer hij tijdens deze gevaarlijke opdracht sterft, slagen de dokters van het geheim agentschap erin om hem kortstondig weer tot leven te wekken en zo cruciale informatie uit Travis los te krijgen. Travis beseft dat hij slechts 24 uur te leven heeft en besluit om in die tijd de dood van zijn vrouw en kindje te wreken. Maar dan kruist hij het pad van de Chinese superspionne die hem eerder doodde…

Lengte: 93 minuten
Consumentenadviesprijs DVD: € 16,99 / Blu-ray: € 17,99
Earth: Een Onvergetelijke Dag – 22 mei – DVD en Blu-ray 
Earth: Een Onvergetelijke Dag is het langverwachte vervolg op de geprezen BBC-documentaire Earth uit 2007. De BBC neemt je gedurende één dag mee op een onvergetelijke reis over onze planeet en brengt bijzondere dieren op een unieke manier in beeld. De nieuwste camera- en filmtechnieken staan aan de basis van verbluffende beelden. Zo ben je onder meer getuige van een babypanda op zoek naar voedsel, van een luiaard op liefdespad en van een zebrajong dat wanhopig een rivier probeert over te steken. Ga mee op een eendaagse reis vol schoonheid in dit epos dat Moeder Aarde in het zonnetje zet.
Lengte: 95 minuten
Consumentenadviesprijs DVD: € 16,99 / Blu-ray: € 17,99
We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE