Home Gaming Ontmoet de vriendelijke gezichten van Roytale in Atelier Sophie 2

Ontmoet de vriendelijke gezichten van Roytale in Atelier Sophie 2

by Jos Vis

Vandaag hebben KOEI TECMO Europe en ontwikkelaar GUST Studios nieuwe personages en scenario’s geïntroduceerd voor hun hartverwarmende JRPG, Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream. Het nieuwste deel in de geliefde Atelier-serie zal op 25 februari 2022 in heel Europa verschijnen voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 Computer Entertainment System en Windows PC via Steam.

In Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream gebruikt Sophie de stad Roytale – de enige stad in Erde Wiege – als uitvalsbasis terwijl ze op zoek gaat naar haar vermiste vriendin Plachta. Wanneer ze in Roytale aankomt, zal Sophie bevriend raken met Kati, de eigenaar van het Crystal Sparkle Pavilion, haar goedhartige medewerker Gnome, evenals Pirka, eigenaar van Pirka’s Emporium, en deze excentrieke personages bieden haar snel hun diensten aan.

In het Crystal Sparkle Pavilion kan Sophie een breed scala aan verzoeken van de lokale stadsmensen accepteren, en door deze verzoeken in te vullen, zal ze beloningen verdienen en haar reputatie vergroten. Naarmate haar reputatie toeneemt, zal Kati promotiemissies aanbieden die, als ze eenmaal succesvol zijn voltooid, haar Adventurer Grade zullen verhogen, waardoor ze meer uitdagende verzoeken kan aannemen met grotere beloningen. Aan de andere kant is Pirka’s Emporium een ​​unieke winkel die items kan aanvullen en dupliceren – beide belangrijke diensten voor alchemisten om naast synthese te gebruiken.

Naarmate Sophie vordert op haar reis in Atelier Sophie 2, worden scenario’s ontgrendeld voor verschillende personages in Erde Wiege. Door deze evenementen kunnen spelers de doelen en dromen van elk personage leren kennen en hun vriendschapsniveau met het personage verhogen, waardoor nieuwe vaardigheden worden ontgrendeld. Elk personage heeft zijn eigen unieke scenario’s: Alette droomt ervan snel rijk te worden, dus vraagt ​​ze Sophie om haar te helpen alchemie te leren, terwijl Ramizel het gevoel heeft dat ze niet aan ieders hoge verwachtingen kan voldoen. Kan Sophie Ramizel helpen het succes te vinden waarnaar ze op zoek is?

Om Sophie’s nieuwste avontuur te vieren, heeft KOEI TECMO Europe onthuld dat degenen die de game fysiek bij de eerste run kopen, een speciaal omkeerbaar voorblad voor hun game en een bonusposter met exclusief artwork van NOCO! De vieringen houden daar echter niet op, want KOEI TECMO Europe biedt ook twee heerlijke speciale editie-versies van Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream, een Premium Box en een Special Collection Box, exclusief verkrijgbaar via de KOEI TECMO Europe Online Winkel. De Premium Box-versie van de game bevat een artbook, een B3-stofposter met een origineel kunstwerk, een soundtrack-cd met ‘extra tracks’, een early-access DLC-kostuum voor Sophie en de game, allemaal verpakt in een charmante verzamelbox. De Must-have Special Collection Box-versie van het spel bevat alle inhoud van de Premium Box-versie, evenals een A1-muurrol met een origineel kunstwerk, een metalen sleutelhanger met walvishalskettingmotief gebaseerd op Sophie’s in-game sieraden, een set van twee geïllustreerde duidelijke mappen, en een speciale grote kristallen presse-papier. Pre-orders voor deze versies van de game worden binnenkort geopend, en verdere details zullen worden gedeeld op de sociale kanalen van KOEI TECMO Europe.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: