Home GamingAndroid Ontdek Tarisland in de closed beta die vanaf 27 juni van start gaat

Ontdek Tarisland in de closed beta die vanaf 27 juni van start gaat

by Pim, Sel

Tarisland, de aankomende cross-platform MMORPG, heeft vandaag aangekondigd dat het een gesloten bètafase zal starten in geselecteerde regio’s vanaf 27 juni 2023. Op Android zullen deze regio’s Brazilië, Canada, de Filipijnen en het Verenigd Koninkrijk omvatten, terwijl op pc spelers van over de hele wereld kunnen deelnemen, ongeacht hun regio. Geïnteresseerde spelers kunnen zich vanaf vandaag aanmelden op de officiële website van Tarisland.

Tijdens de Closed Beta kunnen spelers een van de zeven beschikbare personageklassen kiezen voordat ze de Ancash Canyon, SilverLit, het Misty Forest en hun respectieve verhaallijnen en quests gaan verkennen. Het begrijpen van de klassen en hoe ze met elkaar omgaan, zal noodzakelijk zijn wanneer spelers samenwerken om raids en dungeons aan te gaan. Voor degenen die hun plaats in de geschiedenis van Taris willen veiligstellen, wacht er een speciaal evenement – de eerste die de vier dungeon-bazen verslaat met een team van 10, zal exclusieve beloningen ontvangen tijdens de Closed Beta, waaronder titels. De Closed Beta biedt spelers ook de mogelijkheid om vijf ambachten uit te proberen, de Arena of de Battlegrounds te betreden en, als ze zich bekwaam genoeg voelen, de World Bosses aan te pakken.

Tarisland is al enkele jaren in ontwikkeling en is een uitgebreide MMORPG met meerdere biomen en beschavingen, en een uitgestrekte wereld om te verkennen, gekoppeld aan een rijk en boeiend verhaal. Spelers zullen nieuwe quests en manieren vinden om elke hoek van Tarisland’s diverse en meeslepende wereld te verkennen via meerdere spelmodi.

Tarisland zal onderscheidende klassen bevatten, die elk volledig aanpasbaar zijn, zodat spelers de flexibiliteit hebben om hun personage aan te passen aan hun eigen voorkeuren en individuele speelstijl. Progressie is gebaseerd op een seizoenssysteem dat nieuwe PvE-content en PvP-uitdagingen zal bieden.

Een van de doelen van de ontwikkelaars van Tarisland was het creëren van een eerlijk en duurzaam gamesysteem waar alle spelers van kunnen genieten. Zo maakt pay-to-win geen deel uit van het spel en zullen items die de statistieken verhogen niet worden verkocht in de in-game winkel.

Spelers kunnen Tarisland altijd en overal spelen, met volledige cross-progressie en cross-play tussen de mobiele en pc-versies. De pc-versie zal ook een aanpasbare interface hebben.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: