That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: 3DS, Gaming, Nintendo Switch

Ontdek meer mogelijkheden met de Toy-Con-werkplaats van Nintendo Labo

In de nieuwste Nintendo Labo-video onthult Nintendo meer informatie over de Toy-Con-garage. Hierin zie je onder andere de mogelijkheid om je Modelauto in een Modeltank te veranderen en kom je te weten hoe de infrarood-bewegingscamera werkt. De video Ontdek nieuwe manieren om met Toy-Con Garage te spelen – Deel 2 (Nintendo Labo) kun je bekijken op het YouTube-kanaal van Nintendo Nederland.

Nintendo Labo is een nieuwe lijn met interactieve bouw-, speel- en ontdek-ervaringen, ontworpen om creatieve geesten en speelse harten te inspireren. Samen met het Nintendo Switch-systeem leveren de Nintendo Labo-pakketten het gereedschap en de technologie voor leuke doe-het-zelf-creaties. Speel met je eigen bouwwerken, en ontdek hoe de Nintendo Switch-technologie je ideeën tot leven wekt*.
Nintendo Labo wordt op 27 april uitgebracht in de vorm van twee pakketten: het mixpakket en het robotpakket. Beide pakketten bevatten alles wat je nodig hebt om je Toy-Con tot leven te wekken, inclusief de bouwmaterialen en bijbehorende Nintendo Switch-software.
Ga voor meer informatie over Nintendo Labo naar https://www.nintendo.nl/nintendolabo.
We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE