Home Gaming Ontdek de nieuwe uitdagingen van Etrian Odyssey Nexus in de Challenge Trailer

Ontdek de nieuwe uitdagingen van Etrian Odyssey Nexus in de Challenge Trailer

by Pim, Sel

Etrian Odyssey Nexus komt op 5 februari 2019 naar de Nintendo 3DS™! Terwijl je de labyrinten op het continent Lemuria voorzichtig ontdekt, moet je leren om je aan te passen aan de uitdagingen die je tegenkomt. Doe je dit niet, zal je bijna zeker verslagen worden door de handen (of kaken) van de beesten die op de loer liggen. Ontdek meer in de nieuwste trailer! 

De officiële Etrian Odyssey Nexus website is nu live!
Als onderdeel van de update van vandaag lanceren we trots de officiële website voor Etrian Odyssey Nexus! Hier zijn meer details te vinden over de speelbare klassen, belangrijke personages en de systemen in Etrian Odyssey Nexus de we in de nieuwste trailer bespreken. 

Kenmerken Etrian Odyssey Nexus:

  • De Etrian Odyssey Experience – Met meer klassen, personages, gameplay systemen en labyrinten dan in elk ander spel van de serie, is Etrian Odyssey Nexus het ultieme dungeon-crawling avontuur.
  • Je perfecte verkennings party – Creëer en pas personages uit 19 speelbare klassen aan en neem het op tegen gevaarlijke wezens uit de labyrinten van Lemuria.
  • Geschikt voor nieuwkomers en veteranen! – Met de mogelijkheid om te wisselen tussen vier verschillende moeilijkheidsgraden, auto-mapping instellingen en een groot standalone verhaal, is er voor elk wat wils, van nieuwkomers in de serie tot de ervaren veteranen.
  • Een liefdesbrief voor Etrian – Yuji Himukai (Character Designer), Shin Nagasawa (Monster Designer) en Yuzo Koshiro (Componist) zijn bij elkaar gekomen om de meest vooraanstaande Etrian ervaring te creëren voor de laatste aflevering van de serie op de Nintendo 3DS™.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: