Home Gaming ONTDEK ALLES OVER ASSASSIN’S CREED SYNDICATE THE TOUR

ONTDEK ALLES OVER ASSASSIN’S CREED SYNDICATE THE TOUR

by Mark van Truijen

Volgende week dinsdag 16, woensdag 17 en donderdag 18 juni is het zover:Assassin’s Creed® Syndicate: The Tour vindt plaats in Amsterdam. Een unieke, interactieve ervaring waar gamers volledig worden ondergedompeld in de wereld van de nieuwe Assassin’s Creed game. Fans hebben zelfs de unieke mogelijkheid om de game te mogen spelen tijdens ‘s wereld eerste hands-on. Het evenement vindt plaats in het Transformatorhuis op het Westergasterrein in Amsterdam.

Assassin’s Creed® Syndicate: The Tour geeft gamers de mogelijkheid om de game te ervaren alsof ze op de E3 zijn door dezelfde hands-on te spelen als op de beursvloer. Niemand minder dan Jacob Frye (het hoofdpersonage uit de game) heet iedereen van harte welkom door middel van een speciale, geheime videoboodschap. Naast het spelen van de game zijn er ook tal van andere activiteiten:

  • Fans kunnen met hun smartphone via de interactieve kaart van London meer info ontdekken over deze grote immense stad, de personages en de gloednieuwe features van de game.
  • Fans bevinden zich echt in het 19e eeuwse London door op de foto te gaan in de photobooth, waarna ze deze direct kunnen delen met al hun vrienden via social media.
  • Ook is er een tattoo shop aanwezig waar fans een unieke (tijdelijke) Assassin’s Creed tatoeage kunnen krijgen.
  • Zin in een echte Victoriaans Londense look? Dat is mogelijk bij de speciale 19e eeuwse Barber shop.
  • Zo kunnen fans rustig hun kennis bijspijkeren als het gaat om de personages en locaties in alle Assassin’s Creed games.
  • De nieuwste videos en trailers worden vertoond op groot scherm.

Toegang tot de experience is gratis dus iedereen is van harte welkom. Registratie is alleen nodig indien fans de exclusieve hands-on demo willen spelen.

 

Ga nu naar www.assassinscreed.com/thetour voor meer informatie en om je te registreren.

 

Assassin’s Creed Syndicate is een action-adventure game waarbij gamers worden meegenomen naar Londen in een tijdperk vlak voor het begin van de moderne tijd en op het hoogtepunt van de industriële revolutie. Om Londen uit de corrupte greep te halen van hun eeuwenoude vijand vormen de Assassins-tweeling, Jacob en Evie Frye, een nieuwe gang en wenden ze zich tot de straten van Londen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: