Home Gaming Oninaki nu wereldwijd verkrijgbaar

Oninaki nu wereldwijd verkrijgbaar

by Mark van Truijen

Square Enix Ltd.,maakt bekend dat ONINAKI™, de nieuwste action-RPG van het getalenteerde Tokyo RPG Factory-team, nu verkrijgbaar is voor het Nintendo Switch™-systeem, het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem en STEAM®.

ONINAKI is ontwikkeld onder leiding van creative producer Takashi Tokita (Chrono Trigger, Parasite Eve) en vertelt het verhaal van Kagachi, een jonge Watcher die verloren zielen naar de volgende wereld moet begeleiden. Wanneer hij kennismaakt met het mysterieuze meisje Linne, raakt zijn lot verstrengeld met bloed en dood. Door de kracht van Daemons tegen zijn vijanden te gebruiken, kan Kagachi krachtige skills en eigenschappen benutten.

Met zeer aanpasbare skill trees voor elke Daemon, snelle en boeiende action-RPG-mechanics en een mysterieus, meeslepend verhaal dat spelers meeneemt naar een wereld zoals ze die nog nooit hebben gezien, biedt ONINAKI spelers een heel nieuw avontuur, waarin de dood slechts het begin is.

ONINAKI is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch™, het PlayStation®4-systeem en STEAM®. Daarnaast is in beperkte oplage nu ook een fysieke versie van de game verkrijgbaar, zowel voor het Nintendo Switch™-systeem als het PlayStation®4-systeem. Deze versie heeft een prachtige omkeerbare hoes met stijlvol artwork van de helden uit de game.

Een gratis speelbare demo voor ONINAKI is als download beschikbaar op alle drie platformen. Ga voor meer informatie naar https://store.eu.square-enix-games.com/en_EU/oninaki

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d