Home GamingAndroid One-Punch Man arriveert om de dag te redden in Puzzle & Dragons

One-Punch Man arriveert om de dag te redden in Puzzle & Dragons

by Jos Vis

Er zijn nieuwe bedreigingen opgedoken en het lot van de mensheid rust op jouw schouders. We hopen dat je je dagelijkse oefeningen hebt gedaan, want de populaire superheld-anime One-Punch Man komt vandaag tot en met 13 februari in Puzzle & Dragons.

Machtige bondgenoten
Wees niet bang! Geen vijand kan je stoppen als je de kracht van vriendschap hebt. Saitama, Genos, Silverfang en hun mede Hero Association-leden zijn hier om alle boosdoeners te helpen dwarsbomen. Of als je liever aan de kant van de monsters vecht, kunnen beestachtige slechteriken zoals Boros en Deep Sea King zich bij je superploeg voegen.

Al deze helden en schurken kunnen worden gerekruteerd in de One-Punch Man Memorial Egg Machine of de 7 Magic Stones! One-Punch Man eiermachine. Alle gebruikers die tijdens het evenement inloggen, krijgen een gratis trekje van de One-Punch Man Memorial Egg Machine.

Als je de hulp wilt van andere stoere vechters zoals Garou en King, ruil dan One-Punch Man-medailles in op de Monster Exchange. Deze medailles kunnen worden verzameld in exclusieve speciale kerkers.

Gevaarlijke kerkers

  • Vier tijdelijke kerkers staan ​​tussen jou en de overwinning. Kun jij net als Saitama zijn en elke verdieping in slechts één slag wissen?
  • One-Punch Man geeft spelers de kans om drops te verdienen die geschikt zijn voor een held, zoals One-Punch Man Medal – Gold.
  • One-Punch Man-uitdaging! biedt eerste beloningen voor het opruimen van vloeren van monsters. Als je de hele kerker opruimt, krijg je één gratis trekkracht van de One-Punch Man Memorial Egg Machine.
  • S-Klasse Hero Rush! kan alleen worden gewist door het beste dat de Hero Association te bieden heeft. De dungeon met de hoogste moeilijkheidsgraad eert alleen de sterkste met 2x One-Punch Man-medaille – Rainbow.
  • One-Punch Man – Fixed Team daagt spelers uit om specifieke bondgenoten te gebruiken om te winnen. Wis alle vloeren van deze kerker voor een gratis trek van de One-Punch Man Memorial Egg Machine.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: