Home GamingAndroid One Piece Community uitgedaagd om het wereldrecord voor grootste digitale album te verbeteren ter ere van de 1000e anime-aflevering

One Piece Community uitgedaagd om het wereldrecord voor grootste digitale album te verbeteren ter ere van de 1000e anime-aflevering

by Jos Vis

Vanaf 4 oktober begint een grote operatie om de aanstaande uitzending van de 1000e aflevering van de One Piece anime op 21 november te vieren.

One Piece-fans en nieuwkomers, jong en oud, worden gemobiliseerd om het plan tot leven te brengen: het enige wat ze hoeven te doen is hun beste selfie uploaden naar een speciale website, met behulp van het speciale One Piece-frame dat voor de gelegenheid is gemaakt.

Het doel is om meer dan 20.000 selfies te maken die zijn geüpload naar de website, waarmee het wereldrecord voor het grootste online fotoalbum wordt verbroken!

Fans (maar niet alleen…) hebben tot 21 november de tijd om deel te nemen en daarbij hulde te brengen aan een van de grootste culturele iconen van de 21e eeuw.

Voor elke 1.000 geüploade foto’s vindt een trekking plaats, waardoor deelnemers kans maken op speciale One Piece-prijzen. Wanneer de drempel van 20.000 foto’s is overschreden, wordt er een loting gehouden voor één gelukkig persoon om een uitzonderlijke prijs te winnen!

Doe mee op de speciale website hier, of door de onderstaande QR-code te scannen:

Veel One Piece-partners doen mee om mooie prijzen uit te reiken of nieuws over de operatie te delen, met als doel de kansen om het record te verbeteren zo groot mogelijk te maken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: