Home Gaming Onderzoek het hart van de waanzin in The Sinking City

Onderzoek het hart van de waanzin in The Sinking City

by Pim, Sel

 Bigben en Frogwares presenteren met trots een nieuwe video die het onderzoekssysteem onthult van The Sinking City.

De video werpt de speler direct in het mysterieuze universum van de game: detective Charles Reed gaat in de straten van Oakmont op zoek naar de oorzaak van de bovennatuurlijke elementen en waanzin die de stad verwoesten.

Als Charles staat de speler er volkomen alleen voor. Gewapend met slechts hun observatievaardigheden en trouwe notitieboekje, moeten spelers misdaadscènes onderzoeken, informatie verzamelen en bewoners ondervragen, zonder hints of hulp. Hoewel sommige kwesties makkelijk zijn op te lossen, vereisen andere de unieke vaardigheden van Reed, zoals Retrocognition, waarmee hij eerdere scènes opnieuw kan afspelen.

Om in hun onderzoek te slagen, moeten spelers aanwijzingen verzamelen, uitvogelen wat ze gemeen hebben en hun theorieën onderbouwen met behulp van het Mind Palace, een van de essentiële tools in de game. Hoewel spelers hier hun hypotheses over mogelijk schuldige partijen kunnen indienen, zal het Mind Palace hen nooit vertellen of ze op de goede weg zijn. De speler zal de consequenties van zijn keuzes moeten accepteren.

The Sinking City speelt zich af in de jaren 20 en is een actie- en onderzoeksgame, geïnspireerd door de boeken van horrormeesterH.P. Lovecraft. Als Charles, een privédetective, die naar Oakmont, Massachusetts gaat moeten spelers de oorzaak achterhalen van een rampzalige, bovennatuurlijke overstroming. Binnen deze beklemmende, duistere sfeer moet de speler de oorsprong ontdekken van wat het ook is dat de stad en de geesten van haar inwoners in zijn greep houdt.

Ontdek binnenkort alle antwoorden op pc, PlayStation®4 en Xbox One.

Check hieronder de trailer:

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: