That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: DVD/Blu-Ray, Movies, Nieuws

Omarm de lente met George Clooney, Matt Damon, Julianne Moore en Michelle Williams

Op 10 april komt de thriller Suburbicon uit op DVD en Blu-ray. In deze film wordt een rustige Amerikaanse buitenwijk opgeschud wanneer een huisinbraak uit de hand loopt en een zwarte familie in de buurt komt wonen. Het script van Suburbicon is geschreven door de broers Joel en Ethan Coen en de hoofdrollen zijn er voor Matt Damon en Julianne Moore. Later, op 23 april, komt het adembenemende Wonderstruck uit op DVD en Blu-ray. De meest ambitieuze film van Todd Haynes (Carol, Far From Heaven) tot op heden. Op virtuoze wijze brengt Haynes je terug naar de magie van de kindertijd. Het scenario van Wonderstruck is, net als Martin Scorsese’s Hugo, gebaseerd op een boek van Brian Selznick. 

Belangrijk: De Home Entertainment release van Bad Moms 2 is verplaatst van 27 maart naar 3 april.

Suburbicon – 10 april – DVD en Blu-ray – trailer
Suburbicon is een lieflijk Amerikaans stadje met deftige gezinnen, prachtige tuintjes en mooie huizen. Gardner en Rose Lodge (Matt Damon en Julianne Moore) wonen er samen met hun tienjarige zoon. Wanneer op een dag een gewelddadige overval bij de familie Lodge plaatsvindt, blijkt dit modelgezin een groot geheim te verbergen. Chantage, verraad en wraak nemen de overhand in Suburbicon, en dat is nog maar het begin… Suburbicon tekent, in de beste Coen-stijl, een hilarisch, gewelddadig en absurd beeld van wat er gebeurt als ’gewone mensen’ een misdaad beramen. Gevierd acteur en regisseur George Clooney neemt opnieuw plaats in de regiestoel voor deze ingenieuze thriller met een scenario van niemand minder dan de broers Joel en Ethan Coen.

Lengte: 105 minuten
Consumentenadviesprijs DVD: € 16,99 / Blu-ray: € 17,99

Wonderstruck – 24 april – DVD en Blu-ray – trailer
Een jongen, Ben, verlangt in de jaren ’70 naar de vader die hij nooit heeft gekend. Een doof meisje, Rose, houdt in de jaren ’20 nauwkeurig een plakboek bij van het leven van een mysterieuze actrice. Wanneer Ben een mysterieuze aanwijzing ontdekt in de kamer van zijn moeder en Rose op een ochtend een aanlokkelijke krantenkop leest, besluiten beide kinderen op zoek te gaan naar datgene wat ze missen.

Lengte: 117 minuten
Consumentenadviesprijs DVD: € 16,99 / Blu-ray: € 17,99