Gaming
Now Reading
Om Flying Hamster 2 te promoten zijn de games van Game Atelier gratis
0

Om Flying Hamster 2 te promoten zijn de games van Game Atelier gratis

by Mark van Truijen12/04/2014

De game van The Game Atelier, Flying Hamster werd een grote verrassing, meer dan 1.7 miljoen keer gedownload sinds het debut op de PSP in 2010. De franse studio heeft besloten een 2e deel te maken en is daarvoor naar Kickstarter gegaan.

Waar het orgineel nog schattig en leuk was word Flying Hamster 2 : Knight of the Golden seed toch anders, de game zal meer richting een platform RPG gaan. Maar blijft toch een aardige schattigheids factor houden.

Geïnspireerd door Wonder Boy en Monsterworld, in dit nieuwe avontuur veranderd Newton in diverse dieren. Een beer, zodat hij bijna alles op zijn pad komt kan vernielen. Een slang, zodat hij in de kleine gaatjes kan. En natuurlijk om te kunnen vliegen is hij een, Hamster.

De studio heeft als doel gesteld $150,000, dit zal nodig zijn om de game naar de PC te brengen in 2015. En om dit project te promoten hebben ze alles wat ze hebben uitgebracht gratis gemaakt op iOS en bijna gratis op de Vita. 

 

What's your reaction?
Love It
0%
Interested
0%
Meh...
0%
What?
0%
Hate It
0%
Sad
0%
About The Author
Mark van Truijen
Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.