That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming

Olympische atleten verzamelen zich in Steep Road to the Olympics

Steep™ Road to the Olympics, de officiële game van de Olympische Winterspelen PyeongChang 2018, integreert een variëteit aan atleten van over de hele wereld in één verhaalmodus. Steep Road to the Olympics is een uitbreiding voor de open wereld sportgame Steep die sinds december 2016 verkrijgbaar is. Steep Road to the Olympics is vanaf 5 december 2017 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC en maakt gebruik van verbeterde functies op PlayStation 4 Pro en Xbox One X. Bovendien pre-orderen fans nu al de Steep Winter Games Edition, die zowel Steep als Steep Road to the Olympics bevat, en de Steep Winter Games Gold Edition, die tevens de Year 1 Season Pass bevat.

In de verhaalmodus van Steep Road to the Olympics kruipen spelers in de huid van een jonge atleet die traint om als allereerste Olympisch goud te winnen in drie verschillende freestyle disciplines, namelijk big air, halfpipe en slopestyle. De wedstrijden vinden plaats in de unieke Zuid-Koreaanse bergen, waar de Olympische Winterspelen PyeongChang 2018 zich komende februari afspelen. Daarnaast krijgen spelers toegang tot de Japanse bergen, waar ze van de unieke sneeuw en wonderschone omgevingen genieten.

Voordat spelers aan een nieuwe uitdaging beginnen, krijgen zij handige tips en inzichten van atleten over de verschillende Olympische evenementen, pistes en wedstrijden van Steep Road of the Olympics. Dit zijn Lindsey Vonn, Kevin Rolland, Sage Kotsenburg, Ayumu Hirano, Alexis Pinturault, Tessa Worley, Scotty James, Gus Kenworthy, Julia Marino en Bode Miller. Zij hebben allemaal een boodschap voor de speler, die ze via videoberichten mededelen.

Het uitbreidingspakket bevat nieuwe evenementen voor zowel alpineskiën, snowboarden en freestyle skiën. Onder andere de reuzenslalom, slalom, super G, half-pipe, ski-halfpipe, skicross, snowboardcross en ski slopestyle worden hiermee toegevoegd aan de game.

Het ontwikkelteam van Ubisoft Annecy* heeft Steep speciaal ontworpen voor spelers die al hun ervaringen willen delen. Dankzij de naadloze multiplayermodus gaan spelers de strijd aan met vrienden en bemachtigen ze een plek op de ranglijsten. De replayfeature laat spelers hun tofste tricks en rides nog een keer beleven én delen op sociale media. Dat is nog niet alles, want spelers maken namelijk op elk moment zelf uitdagingen en nodigen vrienden uit om hun beste tijd te verbreken. Ook doen spelers mee aan verschillende live events zoals de maandelijkse Steep World Tour, waarmee ze zich middels specifieke uitdagingen kwalificeren voor toernooien en kans maken op exclusieve beloningen.