Home Gaming Oculus Quest en Rift S vanaf 21 mei verkrijgbaar in Nederland

Oculus Quest en Rift S vanaf 21 mei verkrijgbaar in Nederland

by Mark van Truijen

Op F8, de jaarlijkse conferentie van Facebook, heeft Facebook CEO Mark Zuckerberg de launch datum van Oculus Quest en Oculus Rift S bekend gemaakt. Beide headsets zullen vanaf 21 mei beschikbaar zijn in Nederland. Pre-orders kunnen vanaf vandaag worden geplaatst via Oculus.com.

Vrij bewegen in VR  

Zowel de Oculus Quest als de Oculus Rift bevatten ‘Oculus Insight’ technologie en 6 degrees of freedom (6DOS) waardoor je vrij kunt bewegen en lopen tijdens het spelen. De ingebouwde sensoren zorgen voor inside-out trackingdie je zowel door fysieke als virtuele ruimtes laat navigeren. 

Oculus Quest: Toegankelijke VR zonder kabels of laptop

De Oculus Quest is een all-in-one standalone VR-headset die toegankelijke VR biedt, zonder externe kabels of een PC/laptop. Dit biedt je de mogelijkheid om te gamen wanneer en waar je maar wilt. De content line-up bestaat uit 50 titels, waarvan een deel speciaal ontwikkeld voor Quest en een deel bekende games die al beschikbaar waren op de Oculus Rift en Oculus Go.

Krachtige VR met de Oculus Rift S 

De Oculus Rift S combineert de kracht van je PC met de VR-headset waardoor je speciaal voor de Rift S ontwikkelde spellen kunt spelen en andere bekende spellen van de Oculus Rift. De hogere optics, resolutie en de Passthrough+ functionaliteit zorgen voor een krachtige en realistische speelervaring.  

Oculus Quest (64 GB €449,-/ 128GB €549,-) en Oculus Rift (€449,-) zullen te bestellen zijn via Oculus.com en Coolblue.nl.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: