That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, PC, PS4, Trailer, Virtual Reality, Xbox One

Oculus introduceert Quest: eerste standalone headset voor 360 graden gaming

Oculus heeft vanavond tijdens haar jaarlijkse conferentie – Oculus Connect – een nieuw tijdperk in VR-gaming ingeluid met de aankondiging van de Oculus Quest: Oculus’ eerste all-in-one VR gaming-systeem. De Oculus Quest zal in het voorjaar van 2019 op de markt komen. Met bewegingsregistratie over zes assen en de bekende Touch-controllers biedt Oculus Quest een levensechte VR-ervaring – zonder computer, zonder bedrading en zonder externe sensoren. Bij de lancering zullen er meer dan vijftig titels beschikbaar zijn, waaronder favoriete Rift games als Robo RecallThe Climb en Moss.

Oculus Insight

Oculus onthult ook Oculus Insight: een baanbrekende technologie die inside-out tracking mogelijk maakt. Dit innovatieve systeem voert diverse trackingprocessen uit vanuit de headset en gebruikt

vier groothoeksensoren om de positie van de controllers bij te houden. Hierdoor wordt de exacte positie real-time vastgesteld met als gevolg dat de gebruiker vrijer door de ruimte beweegt. Daarnaast introduceert Oculus ook het Guardian-systeem, dat gebruikers waarschuwt voor muren en andere objecten in de ruimte, waardoor zij zich ongestoord kunnen bewegen in VR.

De beste VR-games verdienen de beste VR-controllers

De Oculus Quest gebruikt vergelijkbare Touch-controllers als de Oculus Rift waardoor beide handen zich in de VR-wereld bevinden. Hiermee wordt de ervaring niet alleen gemakkelijker maar ook realistischer. Met de 64GB headset kan iedereen nu het beste van VR gaming ervaren – met het gemak van een all-in-one VR-headset.

Kwaliteit en comfort

Oculus Quest heeft dezelfde uitstekende beeldkwaliteit als de Oculus Go, met een resolutie van 1600×1440 pixels per oog en de mogelijkheid om de lensafstand aan te passen voor een maximale beeldkwaliteit. Ook de ingebouwde audio is verbeterd met een nog diepere bas, waardoor het geluid nog beter is dan dat van zijn voorgangers.

All in the Family

Met de introductie van Oculus Quest heeft Oculus de eerste generatie VR-headsets compleet gemaakt. Oculus Go blijft de eenvoudigste en meest betaalbare manier om de wereld van VR te verkennen, terwijl Oculus Rift gebruikmaakt van de kracht van de computer om de grenzen van VR te verleggen. De Oculus Quest combineert het beste van beide werelden en is daarmee een onmisbare toevoeging in de alsmaar groeiende VR-community.

De adviesprijs van Oculus Quest is $399. Prijzen voor de Europese markt worden later bekend gemaakt.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE