Home GamingNintendo Switch Octopath Traveler vanaf juni beschikbaar op PC

Octopath Traveler vanaf juni beschikbaar op PC

by Jos Vis

Square Enix Ltd. maakt bekend dat het hooggeprezen OCTOPATH TRAVELER op 7 juni 2019 debuteert op pc.

In OCTOPATH TRAVELER beleven spelers epische avonturen in het even betoverende als gevaarlijke continent Orsterra dat rijk is aan gevarieerde landschappen en bezienswaardigheden, waaronder weelderige bossen, woestijndorpjes en onder sneeuw verborgen kathedralen. Spelers volgen de avonturen van acht verschillende personages met elk hun eigen motief om op reis te gaan, uiteenlopend van een zucht naar zelfontwikkeling tot wraak. Elke reiziger begin zijn of haar avontuur in een ander deel van het land en doordat de speler zelf kan kiezen in welke volgorde hij de personages kiest, is elke reis weer anders.

OCTOPATH TRAVELER voor pc komt tot leven in unieke HD-2D-beelden, waarin 2D-personages naadloos samenvloeien met een prachtige 3D-wereld.

OCTOPATH TRAVELER is vanaf 7 juni 2019 beschikbaar voor pc met Engelse en Japanse audio en teksten in Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Traditioneel Chinees en Vereenvoudigd Chinees. Ga voor meer informatie naar: https://store.steampowered.com/app/921570/

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: