Home Gaming NVIDIA “Mortal Kombat 11” Game Ready Driver is zojuist uitgebracht voor nieuw aangekondigde GTX 16-series gaming laptops en GTX 1650 GPU’s

NVIDIA “Mortal Kombat 11” Game Ready Driver is zojuist uitgebracht voor nieuw aangekondigde GTX 16-series gaming laptops en GTX 1650 GPU’s

by Pim, Sel

Deze Driver brengt ook 13% Vulkan prestatieverbetering in Strange Brigade, 50% prestatieverbetering voor SLI in Anthem en support voor 7 andere G-SYNC-compatible displays.

NVIDIA heeft vandaag een Game Ready Driver uitgebracht voor Mortal Kombat 11, die ook ondersteuning biedt voorGeForce GTX 16-serie laptops en GeForce GTX 1650 GPU’s. GeForce gebruikers zullen in Strange Brigade prestatieverbeteringen van 13% zien met Vulkan met deze nieuwe Driver. Deze Driver biedt ook nieuwe functies, zoals SLI ondersteuning voor Anthem en zeven nieuwe G-SYNC-compatible displays.

Alle NVIDIA Game Ready Drivers zijn Microsoft WHQL-gecertificeerd. Ze zijn beschikbaar op of vóór release van de meeste grote titels en zorgen voor de beste prestaties en perfecte gameplay.

Anthem krijgt SLI-ondersteuning

GeForce gebruikers met NVIDIA SLI set-ups zullen grote prestatiesprongen zien in de populaire titel Anthem, die SLI-ondersteuning krijgt met deze Driver. SLI is een multi-GPU scaling engine, waarmee gamers meer dan één grafische kaart kunnen gebruiken om de prestaties van de game te verbeteren. SLI gebruikers zullen Anthem prestaties met meer dan 50% zien verbeteren met SLI ingeschakeld.

Meer G-SYNC compatible displays;

NVIDIA heeft ook aangekondigd dat zeven nieuwe displays zijn getest en goedgekeurd als G-SYNC compatible en de lijst met G-SYNC-compatible displays zal morgen worden uitgebreid naar 24.

De zeven nieuwe monitoren die aan de lijst met compatible displays van G-SYNC zullen worden toegevoegd, zijn:

ManufacturerModel
AcerKG271 Bbmiipx
AcerXF240H Bmjdpr
AcerXF270H Bbmiiprx
AOPEN27HC1R Pbidpx
AsusVG248QG
GigabyteAORUS AD27QD
LG27GK750F (AUSUMPM/BKRUMPN )

Het G-SYNC Compatible programma breidt het G-SYNC ecosysteem verder uit, geeft een kwaliteitskeurmerk aan Adaptive-Sync displays en geeft consumenten voorlichting over welke displays een goede gaming ervaring voor variabele refresh rate (VRR) op instapniveau bieden.

Als onderdeel van het G-SYNC Compatible programma, werkt NVIDIA nauw samen met monitor OEMs om de ervaring van game-monitoren die het AdaptiveSync protocol ondersteunen te optimaliseren. Diegene die slagen voor deze test, krijgen het keurmerk “G-SYNC Compatible”.

Deze driver bevat ook ondersteuning voor de GeForce GTX 1650-desktop en GeForce GTX 1660 Ti en GTX 1650 notebook-GPU’s, evenals ondersteuning voor de Windows 10 mei 2019 update (inclusief Variable Rate Shading).

Klik hier voor een volledige lijst van G-SYNC compatible displays.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: