That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC

Northgard: Nieuwe Clan of the Raven geïntroduceerd in populaire Viking strategie game

Shiro Games zal vandaag de eerste nieuwe factie introduceren in hun Viking strategiegame Northgard: the Clan of the Raven. De nieuwe clan komt samen met een nieuwe update die ook een groot aantal verbeteringen brengt in de game, waaronder verbeterde vechtsystemen en de mogelijkheid om het aantal gebouwen uit te breiden. Details zijn in de patch notes hier te vinden.
De Clan of the Raven zijn grote ontdekkingsreizigers en koopmannen, waarbij hun machtige vloot de factie in staat stelde om als een van de eerste voet te zetten op Northgard. Ze zijn sterke handelspartners, maar spelers moeten oppassen voor hun constante intriges.

Eigenwijs en snel, de Raven ontvangen handelsbonuses alsmede een nieuw gebouw, the Harbor welke the Longship Docks vervangt, waarbij ze sneller kunnen verkennen. De clan heeft ook de mogelijkheid om huursoldaten te rekruteren die aanvallen op ver afgelegen gebieden kunnen uitvoeren en in plaats van voedsel, kröwns betalen om te koloniseren.

Northgard is afgelopen 22 februari uitgebracht op Steam Early Access, en vond in de weken na de première snel een plek in de top 10 verkochte games in de wereld.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE