Home Gaming Nioh – De wil van de samoerai, exclusief voor PS4

Nioh – De wil van de samoerai, exclusief voor PS4

by Mark van Truijen

In Nioh duik je in de bloederige Japanse Sengoku-periode uit de 16de eeuw, het tijdperk van oorlogen en duistere krachten. De hoofdrolspeler in dit mythologische verhaal is William, een samoerai zonder meester die geen gevecht uit de weg gaat. Van ervaren samoerai, tot goddeloze beesten en demonen: zijn zwaard lust ze rauw. Vanaf 8 februari is Nioh exclusief verkrijgbaar op PlayStation 4.

Met een achtergrond als woeste krijger, overleeft William in het door geesten geteisterde land van de samoerai. Afgrijselijke Yokai (demonen) liggen in de schaduw op de loer om nietsvermoedende slachtoffers in hun hinderlaag te lokken. Je zal het moeten opnemen tegen andere strijders die de vaardigheden, het geduld en het strategische inzicht van William zullen testen.

Nioh bevat de beste elementen uit de Ninja Gaiden- en Dark Souls-series. In de game kan je je bekwamen in de kunst van het Kenjutsu, het Japanse zwaardvechten dat zeer tot de verbeelding spreekt. Bestudeer de gevechtsstijl, leer vloeiende technieken en val aan met dodelijke precisie. Je zet de meest vernietigende combinatie-aanvallen op met authentieke samoeraiwapens zoals: speren en katana’s.

Dankzij PlayStation Plus kan je online spelen met andere gewapende gamers om de losgeslagen mythische demonen in de pan te hakken. Het is mogelijk om Nioh aan te passen voor PS4 Pro, waardoor je van een hogere framerate en resolutie kan genieten. Een visueel schouwspel om je duimen en vingers bij af te likken!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x