Home Featured Nintendo’s plannen voor E3 2019 omvatten Nintendo Direct, toernooien en Nintendo Treehouse: Live

Nintendo’s plannen voor E3 2019 omvatten Nintendo Direct, toernooien en Nintendo Treehouse: Live

by Jos Vis

Nintendo onthult vandaag de plannen voor de videogamebeurs E3 2019 die van 11 tot 13 juni plaatsvindt in het Los Angeles Convention Center. Het weekend voorafgaand aan de beurs worden twee toernooien gehouden met topspelers van Super Smash Bros. Ultimate en Splatoon 2 van over de hele wereld. Terugkerende activiteiten tijdens de E3-week zijn een Nintendo Direct-presentatie op de avond van 11 juni en Nintendo Treehouse: Live, een dagelijkse livestream vanaf de E3 met live gameplay en diepgaande analyses van nieuwe games. Op de stand van Nintendo kunnen daarnaast vele Nintendo Switch-games gespeeld worden. Hieronder een overzicht van enkele van Nintendo’s activiteiten op E3 2019:

  • Super Smash Bros. Ultimate– en Splatoon 2-toernooien: Het teamgebaseerde Super Smash Bros. Ultimate World Championship 2019 3v3 en het Splatoon 2 World Championship 2019-toernooi vinden plaats op zaterdag 8 juni vanaf 20:00 uur. Aan beide evenementen doen spelers mee uit Noord-Amerika, Europa, Japan en Australië/Nieuw-Zeeland. De competities worden live gestreamd in het Engels via Nintendo of Europe’s E3 2019-website. Nintendo zal later meer details over deze toernooien bekendmaken.
  • Super Smash Bros. Ultimate: Nadat Team Ehre op zondag 5 mei de favoriet Frankrijk versloeg tijdens de finale van de European Smash Ball Team Cup, zal dit Duitse team opnieuw proberen te stunten tegenover ijzersterke tegenstanders,  zoals het Amerikaanse team van Wrath, Devonte en Poltergust, naast gekwalificeerde teams uit Japan en Australia/New Zealand. Team Ehre’s RobinGG zegt hierover: “We hebben niets te verliezen. Als andere regio’s denken dat wij zwakker zijn, is het aan ons om hen het tegendeel te bewijzen.” Om te zien hoe Team Ehre zich kwalificeerde, bekijk je de Super Smash Bros. Ultimate – European Smash Ball Team Cup-finale op YouTube.
  • Splatoon 2: Het Franse team Alliance Rogue veroverde in maart de Europese kroon door te zegevieren over de continentale kampioenen BackSquids, die tijdens het wereldkampioenschap van vorig jaar tweede werden. Het team van Sorin, Kiver, Erza en Grey hoopt dit jaar uiteraard een plaatsje hoger te eindigen dan hun Duitse rivalen en de wereldkampioenstitel te claimen. Maar daarvoor moeten ze nog wel even voorbij de heersende wereldkampioen GGBoyz uit Japan, FTWIN uit Noord-Amerika, en Lime Soda uit Australië/Nieuw-Zeeland. Op 8 juni gaat de strijd beginnen.
  • Nintendo Direct E3 2019: Deze presentatie begint op 11 juni om 18:00 uur en zal in zijn geheel op software gericht. Fans kunnen een voorproefje verwachten van games die in 2019 zullen verschijnen. Kijkers kunnen het in hun eigen taal volgen via de Nintendo of Europe’s E3 2019-website.
  • Nintendo Treehouse: Live: Deze livestream van Nintendo of America’s Treehouse-medewerkers vanaf Nintendo’s E3-stand biedt spelers diepgaande analyses van bepaalde games, inclusief commentaar van mensen die de games goed kennen. Kijkers kunnen de livestream in Engels volgen op de Nintendo of Europe’s E3 2019-website. Meer details over Nintendo Treehouse: Live worden later aangekondigd.

Houd voor de nieuwste informatie over Nintendo’s aanwezigheid op E3 2019 Nintendo of Europe’s E3 2019-website in de gaten.E3 2019 begint op 8 juni om 20:00 uur met competities tussen topspelers van over de hele wereld in Super Smash Bros. Ultimate en Splatoon 2, inclusief het Duitse Team Ehre en de Europese Splatoon 2-kampioen Alliance Rogue uit Frankrijk. Terugkerende activiteiten tijdens de E3-week zijn onder andere een Nintendo Direct-presentatie in de avond van dinsdag 11 juni en Nintendo Treehouse: Live, een dagelijkse livestream vanaf de E3 met live-gameplay en diepgaande analyses van nieuwe games.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: